Life

Vești proaste pentru românii care folosesc TikTok. Foarte mulți vor fi afectați de această decizie

Anunț neplăcut pentru utilizatorii de TikTok din România. Ce au hotărât reprezentanții aplicației legat de o anumită categorie.
02.03.2023 | 07:45
Vesti proaste pentru romanii care folosesc TikTok Foarte multi vor fi afectati de aceasta decizie
Anunț neplăcut pentru utilizatorii de TikTok din România. Ce au hotărât reprezentanții aplicației legat de o anumită categorie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru românii care folosesc rețeaua de socializare deținută de ByteDance și lansată pentru prima oară în China. Foarte mulți vor fi afectați de această decizie care a fost luată în urmă cu foarte puțină vreme.

Anunț neplăcut pentru utilizatorii de TikTok din România. Ce au hotărât reprezentanții aplicației legat de o anumită categorie

TikTok este una dintre platformele cele mai utilizate datorită conținutului său, dar și pentru că se pot face bani frumoși, însă acum vine cu un anunț neplăcut pentru utilizatorii din România și nu numai. Schimbarea îi privește pe cei care au sub 18 ani.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de reprezentanții aplicației chinezești vine după ce mai multe persoane au răspuns provocărilor din mediul virtual și din păcate, au ajuns să-și găsească sfârșitul după ce le-au încercat singuri, acasă.

În felul acesta specialiștii au ajuns la concluzia că trebuie să stabilească limite clare pentru utilizatorii care nu au împlinit vârsta majoratului. Asta înseamnă că de acum înainte nu vor mai putea sta pe platformă cât vor dori.

ADVERTISEMENT

Conducerea companiei TikTok a anunțat că acestei categorii i se va impune folosirea aplicației numai o oră pe zi. Ulterior, contul utilizatorilor care au sub 18 ani va fi restricționat, lucru foarte bun pentru părinți.

Adulții vor avea posibilitatea să controleze mult mai bine accesul copiilor, cât și timpul petrecut în aplicație. După cele 60 de minute petrecute pe rețeaua socială celor mici li se va cere un cod de acces care va fi trimis pe numărul de telefon setat dinainte.

ADVERTISEMENT

„Deși nu există o poziție susținută în mod colectiv cu privire la cât de mult timp pe ecran este prea mult sau chiar impactul pe care îl are timpul petrecut pe ecran în general, recunoaștem că adolescenții au de obicei nevoie de sprijin suplimentar atunci când încep să exploreze lumea online în mod independent”, a scris șeful TikTok, Cormac Keenanm, scrie cancan.ro.

TikTok, una dintre cele mai folosite aplicații

TikTok a devenit în momentul de față una dintre cele mai folosite aplicații, în ciuda faptului că a fost lansată în anul 2017. A cunoscut foarte repede un avânt important și s-a extins pe mai multe piețe la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Rețeaua de socializare este una amuzantă, unde utilizatoriii încarcă tot felul de filmări în care dansează, fac glume sau răspund la provocări. Pe TikTok se creează trend-uri, se promovează melodii sau alte lucruri interesante.

ADVERTISEMENT