News

Vestiar rupt în două la CSM București! ”Eu am pus suflet pe teren!”

12.05.2018 | 19:49
Vestiar rupt in doua la CSM Bucuresti Eu am pus suflet pe teren
ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu Gyor, 20-26, a afectat serios moralul ”tigroaicelor”. Vestiar rupt în două la CSM București! Handbalistele române importante au vorbit despre lipsă de coeziune la nivelul grupului, despre dăruirea insuficientă pe teren sau despre fugă de responsabilitate!

FANATIK.RO vă prezintă declarațiile care dovedesc că la CSM București există un conglomerat de vedete, cu personalități puternice și diferite, care însă nu au reușit să se unească pentru a atinge un scop comun: trofeul Ligii Campionilor. Româncele au părut că ar face orice pentru victorie, în timp ce jucătoarele din străinătate au părut detașate de miza unei astfel de confruntări!

ADVERTISEMENT

Isabelle Gullden și Paula Ungureanu, supărate, dar lucide!

Suedeza Isabelle Gullden nu a prins o zi grozavă, iar acest lucru s-a văzut pe teren. Nordica susține că vina principală o are defensiva celor de la CSM.

‘E atât de greu că nici nu pot să vorbesc. E o înfrângere dureroasă. Nu a mers defensiva, în prima repriză au marcat prea ușor și ne bucuram la pauză că am încasat doar 12 goluri. Sunt foarte, foarte dezamăgită”, a declarat Isabelle Gullden pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La fel de tristă era și Paula Ungureanu. Dacă altădată paradele ei salvau echipa, în semifinala cu Gyor chiar și ea a fost neputincioasă.

Sunt atât de supărată că nici nu mă pot gândi acum la aceste lucruri. Meciul începe din minutul 1 și se termină în minutul 60, am avut de atâtea ori posibilitatea de a trece în avantaj. Din păcate, am cedat de fiecare dată, nu știu de ce…”, a spus Paula Ungureanu. De ce au cedat de fiecare dată? Întrebarea primește răspunsul de la colegele ei!

ADVERTISEMENT

Ayglon abia putea să vorbească: ”Trebuia să jucăm mai mult împreună, să jucăm mai mult ca o echipă!”

Franțuzoaica Camille Ayglon, campioană mondială în decembrie anul trecut și unul dintre stâlpii defensivei de la CSM, recunoaște că lipsa de unitate pe teren a contat enorm.

A fost foarte greu. Avem multe regrete, a fost 16-16 scorul la un moment dat. În a doua repriză am fost aproape să preluăm conducerea, ne-a lipsit puțin noroc. Dacă marcam un gol sau două în plus când trebuia, se putea schimba total meciul. Am ratat însă acele mici momente și la final am încercat totul, dar nu s-a mai putut face nimic. Este foarte greu, diferența de scor a fost mare.

ADVERTISEMENT

Celor de la Gyor le-au lipsit și câteva jucătoare importante și era un moment bun să le învingem. Dacă eram într-o zi bună, am fi putut câștiga. Nu a fost vorba doar de apărare, pentru că pe teren a părut extrem de greu și să marcăm fiecare gol. Ar fi trebuit să jucăm puțin mai mult împreună, să jucăm mai mult ca o echipă. Am încercat fiecare câte ceva, dar nu toate ca grup. Este un moment greu și acum trebuie să mergem înainte”, a spus Ayglon pentru FANATIK.RO.

Neagu a fugit de ziariștii români! Manea se întreba retoric: ”Câte fete au rămas la declarații?”

Cristina Neagu, vedeta de la care toată lumea aștepta un meci memorabil, a refuzat să vorbească la finalul partidei, ignorând presa din România! A fost supărarea prea mare sau e vorba despre o fugă de responsabilitate? Nu a vrut să vorbească pentru că a dezamăgit pe teren sau pentru că ar fi spus anumite lucruri, la cald, pe care apoi le-ar fi regretat? Nimeni nu știe, cert este că Neagu, cea mai bine plătită handbalistă din România, nu a considerat că e oportun să apară în fața opiniei publice.

Spre deosebire de Neagu, Oana Manea și-a deschis sufletul și a vorbit clar despre ruptura care există în vestiarul celor de la CSM București. După ce a întrebat retoric ”Câte fete au rămas la declarații”, pivotul, printre puținele jucătoare de la CSM care au evoluat foarte bine, a explicat unde crede că s-a pierdut calificarea în finala Ligii Campionilor.

Am avut niște emoții foarte mari. Mie mi-au dat energia, am crezut că o să zburăm pe teren, dar nu a fost așa! Am crezut că atunci când am egalat e momentul nostru, să trecem peste ele, să ne luptăm mai mult, să jucăm mai mult ca o echipă. Am pierdut mingii ușoare și am luat goluri ușoare, iar astea nu ne-au dus decât în jos. A părut că nu am dat totul pe teren.

Se vorbește de când a apărut această echipă că suntem foarte valoaroase individual, dar ne lipsește valoarea grupului. Mă gândesc ce ne lipsește ca să facem valoarea grupului. Dacă jucam mai mult ca o echipă și nu individual, rezultatul era cu totul altul! Nu a contat contat că Ambros ne cunoaște, pentru că și noi le-am analizat și le visam pe cele de la Gyor. Cred că totul a ținut de fiecare, de voință, de motivație.

Totul pornește din interior! Eu am pus suflet pe teren, m-aș fi dat și peste cap! Spun asta doar despre mine. Nu vreau să acuz pe nimeni sau să zic de altcineva. Eu am spus-o că trebuie să fim mai unite și mai echipă! Cuvântul echipă! Probleme au fost și în atac și în apărare. Dacă am fi jucat colectiv, ar fi fost altceva”, a declarat Oana Manea.

Iulia Curea, cu lacrimi în ochi: ”Îmi pare atât de rău!”

Una dintre jucătoarele cu experiență de la CSM, Iulia Curea, era cu moralul la pământ după eșecul cu Gyor. Cu lacrimi în ochi, extrema noastră a vorbit despre presiunea prea mare care a apăsat pe umerii jucătorelor noastre.

Nu am putut să facem apărare, să dăm goluri. Am alergat după ele tot meciul. Nu cred că e neapărat o lipsă de coeziune la nivel de grup. Am fost extrem de motivate, poate prea motivate. A fost o motivație dusă la extrem. Am pregătit bine acest meci, dar a contat începutul jocului.

Nu e normal să nu dăm goluri atât de mult. Dacă treceam la conducere, altfel era. Îmi pare atât de rău. Per a încercat să ne motiveze și pentru meciul de mâine, dar e foarte greu pentru că există o singură finală, un singur trofeu. Vom juca doar pentru fanii români care au venit aici. A contat pentru Gyor că a jucat acasă, uitați-vă și la performanța Craiovei, pe care vreau să o felicit. Din păcate, nu am putut să le aducem românilor aceeași bucurie”, a afirmat Iulia Curea pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT