Life

Viața bate filmul. Povestea puștiului de șase ani care s-a urcat în avionul greșit, de Crăciun

Scenariul filmului ”Singur acasă” a prins contur în viața reală. Ce s-a întâmplat cu puștiul care nu a ajuns niciodată la destinație
25.12.2023 | 20:56
Viata bate filmul Povestea pustiului de sase ani care sa urcat in avionul gresit de Craciun
Nimeni nu și-a dat seama că puștiul a luat avionul greșit Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Nu există persoană care să nu fi văzut, măcar o dată în viață, filmul ”Singur acasă”. Capodopera cu Macaulay Culkin în rolul principal este una dintre cele mai reprezentative în perioada Crăciunului. Și, totuși, se pare că scenariul filmului nu este chiar atât de fictiv.

Scenariul filmului ”Singur acasă” a prins contur în realitate

”Singur acasă” este unul dintre filmele nemuritoare din perioada Crăciunului. Mulți au văzut aventurile lui Kevin pe micile ecrane, însă, unii au avut ocazia să le trăiască pe propria piele.

ADVERTISEMENT

Casper, un puști de doar șase ani a călcat pe urmele lui Kevin, dar doar că în viața reală. În perioada Crăciunului, aceasta a ajuns să se îmbarce în avionul greșit, iar povestea lui pare desprinsă de-a dreptul din filme.

Deși avea doar 6 ani, Casper a călătorit singur din Philadelphia în Fort Myers. După ce călătoria se finaliza, acesta urma să fie așteptat în aeroportul de la destinație de către bunica lui. Doar că lucrurile nu au decurs deloc conform planului.

ADVERTISEMENT

Bunica lui Casper a așteptat preț de câteva minute bune, dar se pare că nepotul ei tot nu și-a făcut apariția. Îngrijorată, femeia a mers la Spirit Airlines, compania cu care a zburat Casper pentru a cere explicații.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul care nu a ajuns niciodată la aeroportul de destinație

Situația a fost de-a dreptul uimitoare până și pentru angajații companiei aeriene respective. După ce au auzit povestea de la bunică, aceștia nu au știut explicații să ofere pentru dispariția lui Casper.

ADVERTISEMENT

Inițial, cu toții au crezut că micuțul de 6 ani a întârziat la aeroport și a ratat îmbarcarea. După mai multe cercetări, această ipoteză nu a mai fost deloc validă.

Angajații Spirit Airlines au ajuns la concluzia că micuțul Casper a ajuns la aeroport la timp. Ba chiar a respectat toate procedurile de îmbarcare. Și, totuși, pe aeroportul din Fort Myers nu a ajuns.

ADVERTISEMENT

După mai bine de patru ore de stres și agitație, bunica a primit un apel din partea lui Casper. Din fericire, acesta nu a pățit nimic, ba chiar a reușit să aterizeze cu bine. Doar că nu pe aeroportul corect.

Casper a ajuns pe aeroportul din Orlando, la mai bine de 200 de kilometri distanță de Fort Myers. Compania și-a cerut scuze pentru micile neînțelegeri și s-a oferit să ramburseze integral prețul micuțului călător.

Din fericire, Casper și bunica lui au reușit să petreacă împreună Crăciunul. Familia micuțului a declarat că va fi mult mai precaută pe viitor.

ADVERTISEMENT
Tags: