Life

Vica Blochina, despre separarea de fiul ei, Edan: „I-am făcut un cadou lui Pițurcă”

Vica Blochina a vorbit despre răcirea relației dintre ea și fiul ei, Edan. Vedeta a spus că i-a făcut un cadou lui Pițurcă.
06.08.2023 | 17:34
Vica Blochina despre separarea de fiul ei Edan Iam facut un cadou lui Piturca
Vica Blochina, vedetă de televiziune. Foto: YouTube Fiță cu Adiță
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a atins un subiect sensibil din viața ei, cel al distanțării de fiul pe care îl are cu Victor Pițurcă, Edan. Blondina a spus că încă nu digeră foarte bine faptul că băiatul nu o mai contactează ca pe vremuri de când s-a mutat acasă la tatăl său.

Vica Blochina, regrete legate de relația cu fiul ei, Edan. Ce a întristat-o

Vica a declarat, în emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe YouTube că ea a fost de acord ca Edan să petreacă timp cu Pițurcă, deoarece un copil are nevoie și de figura masculină în creșterea sa. Doar că, de aici și până la răceala oe care o simte acum din partea lui e o cale lungă.

ADVERTISEMENT

Vica blochina crede că e și vârsta problematică la mijloc, băiatul având 16 ani, și speră că pe măsură ce se va maturiza să revină la relația apropiată de mamă-fiu pe care o aveau înainte.

Fosta concurentă de la Survivor România a mai precizat că nu e în cea mai bună perioadă a vieții sale și că nici vacanța pe care a petrecut-o în Antalya vara asta nu i-a priit. În excursie, vedeta a vrut să îl ia pe fiul ei, însă tânărul a preferat să stea la Craiova.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am făcut un cadou lui Pițurcă”

„Eu am dat tot ce se putea da unui copil, tot ce puteam mai bun. M-am luptat pentru el să fie el acum unde este el acum, la tatăl lui. Adică, practic, eu i-am făcut un cadou lui Pițurcă. Un copil foarte frumos. Bine crescut, crescut până la vârsta de 15 ani, educat, cu școala foarte bună. Un copil perfect i-am făcut lui cadou. Ce am primit eu de la el? Acea răzbunare. 

Era normal căci copii au nevoie de mamă timp de 7 ani, 12 ani, după care au nevoie de exemplul masculin. M-am bucurat foarte tare, mergea la el tot timpul, a fost totul ok. După aceea, s-a mutat la el, mi-a convenit într-un fel, copilul să nu simtă lipsurile. Eu am încercat să nu simtă că există neînțelegere între mine și tatăl lui.

ADVERTISEMENT

E și perioada, a făcut 16 ani. Îmi doresc să mai fie la fel cum a fost, să-l iau în brațe, să-l giugiulesc. Mi-e foarte greu. Am nevoie de o perioadă să diger”, a declarat Vica Blochina pe YouTube.

„Nu sunt în momentul de față bine eu cu mine. De aceea nici nu aș putea să am pe cineva”, a mai spus Vica despre disponibilitatea de a se deschide din nou, sufletește, în fața unui bărbat.

ADVERTISEMENT