Life

Vica Blochina, implicată într-un accident rutier. În ce stare se află blondina acum

24.03.2021 | 12:02
Vica Blochina implicata intrun accident rutier In ce stare se afla blondina acum
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a fost implicată într-un accident rutier, blondina dezvăluind totul pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent. Frumoasa blondină a dezvăluit cum se simte, dar și cum a ajuns în această situație neplăcută. 

Vedeta a mărturisit că a început să se simtă rău în timp ce era la volanul mașinii personale, moment în care a vrut să tragă pe dreapta. Din păcate, fosta iubită a lui Victor Pițurcă a leșinat și nu a mai putut evita coliziunea cu un autoturism din apropiere.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a petrecut la începutul săptămânii, la fața locului deplasându-se oamenii legii și o Ambulanță. Vica Blochina a ajuns de urgență la spital, precizând că are dureri foarte mari la un picior, motiv pentru care a făcut mai multe analize.

Vica Blochina a avut accident de mașină. Cum se simte vedeta

Vica Blochina a fost supusă mai multor investigații medicale, fiind nevoită să stea internată peste noapte. Blondina le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că este bine, având numai dureri la un picior, unde s-a lovit destul de rău în urma impactului.

ADVERTISEMENT

Bolidul de lux al frumoasei blondine a fost avariat destul de serios, în timp ce mașina cu care a intrat în coliziune are o oglindă ruptă. Este a doua oară când vedeta își avariază mașina, în urmă cu mai bine de 4 ani fiind lovită de un șofer neatent în trafic.

„Mi s-a făcut foarte rău, nu mai vedeam în fața ochilor. Și am tras pe dreapta. Am intrat în altă mașină. Am leșinat practic la volan. Și am rupt oglinda. Mașina este lovită. Am făcut analize, vedem ce s-a întâmplat. Sunt lovită la un picior”, a declarat vedeta pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Vica Blochina a revenit pe rețelele de socializare, unde și-a asigurat urmăritorii că este teafără. Vedeta a publicat o imagine în care stă în pat, cu branula în brațul drept, dar cu zâmbetul pe buze, semn că a trecut cu bine peste incident.

Niciodată nu m-am gândit cât de norocoasă sunt să am atâția prieteni și oameni care-mi sunt alături, atât în momentele frumoase ale vieții cotidiene, dar mai ales în cele grele. M-ați făcut să mă simt atât de copleșită de mesajele voastre.

ADVERTISEMENT

Mi-ați dat putere și cel mai important, că nu sunt singură. Prietenia e un lucru rar și de mare preț în aceste zile. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături, vă mulțumesc pentru gândurile voastre și vă sunt recunoscătoare vouă, prietenilor mei din presa și nu numai.

Dar mai ales celor care sunteți alături de mine, zi de zi. Vă pup și să auzim numai de bine!!!”, a scris fosta iubită a lui Victor Pițurcă pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete