Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Porumboiu a comentat faza de la Craiova – Rapid care ar putea decide titlul. „Impardonabil pentru arbitru”

Adrian Porumboiu a comentat cea mai controversată fază din Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Fostul arbitru FIFA a pus tunurile pe Marian Barbu
05.03.2024 | 11:30
Porumboiu a comentat faza de la Craiova  Rapid care ar putea decide titlul Impardonabil pentru arbitru
Porumboiu a comentat faza de la Craiova - Rapid care ar putea decide titlul. „Impardonabil pentru arbitru” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu l-a „mitraliat” pe Marian Barbu, „centralul” de la Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Fostul patron al Vasluiului e convins că oaspeții au fost privați de un penalty în final de meci.

Porumboiu despre cea mai controversată fază de la Craiova – Rapid. Meritau giuleștenii un penalty?

A fost nebunie la finalul derbyului din Bănie. Ambele formații au acuzat arbitrajul lui Marian Barbu. Oltenii au solicitat o lovitură de pedeapsă, în timp ce giuleștenii au vrut două penaltyuri.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, din nefericire pentru arbitru, care n-a comis erori majore, dar eroarea la faza respectivă (n.r. – min. 87, Maldonado îl atacă prin alunecare pe Oaidă) e una majoră.

Mai ales că el hai să spunem că putea să nu vadă. Prima dată a tras jucătorul Rapidului pe poartă, dar apoi e busculat într-o manieră evidentă, care nu putea fi decât lovitură liberă directă, în speță 11 metri.

ADVERTISEMENT

Nu am înțeles de ce nu s-a consultat, de ce nu a primit de la VAR informații, de ce nu s-a dus să vadă faza? Dacă vezi faza pe video nu ai cum să nu dai penalty. De ce n-a făcut treaba asta? Nu l-or fi anunțat cei de la VAR? Nu am cum să împart această eroare într-un asemenea meci.

E o eroare care poate să decidă un titlu. Două puncte erau foarte importante pentru Rapid. Ofsaid nici vorbă. Dacă era ofsaid relua jocul cu lovitură liberă indirectă sau cu minge de arbitru.

ADVERTISEMENT

E o greșeală impardonabilă pentru un arbitru FIFA. Mă, tată, dacă ai VAR la îndemână, du-te tu să te convingi. Poate au greșit cei din camera VAR, dar du-te tu, că ai avut toate semnalele.

Cei doi comentatori, nu le știu numele, dar foarte profesioniști, au spus Domne, vedeți că e penalty, nu sunt discuții. Dacă doi comentatori spun clar că e penalty, de ce nu îl atenționezi pe arbitru? Dar n-ai cum să nu dai penalty la o asemenea fază. Nici măcar de școală nu e”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a egalului de pe „Ion Oblemenco”, Rapid a rămas pe locul 2 în SuperLiga, cu 52 de puncte, 12 mai puține decât liderul FCSB. Cele două rivale se întâlnesc în meci direct pe Național Arena, sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00.

A FOST PENALTY pentru Rapid la Craiova? | Adrian Porumboiu, VERDICT FERM

ADVERTISEMENT