Sport

Conducerea Rapidului, despre plecarea lui Horațiu Moldovan: „Nu putem să ne opunem”. Portarul român exclus de pe listă de giuleșteni

Victor Angelescu a vorbit despre plecarea lui Horațiu Moldovan de la Rapid. Acționarul minoritar a confirmat că giuleștenii caută să transfere un înlocuitor.
27.12.2023 | 18:29
Conducerea Rapidului despre plecarea lui Horatiu Moldovan Nu putem sa ne opunem Portarul roman exclus de pe lista de giulesteni
Victor Angelescu a vorbit despre plecarea lui Horatiu Moldovan de la Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan are zilele numărate la Rapid. Așa cum a declarat, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA, portarul naționalei României va pleca în cazul în care vreun club plătește clauza de reziliere care se ridică la peste 800.000 de euro. Giuleștenii au început deja să-i caute un înlocuitor.

Victor Angelescu a vorbit despre plecarea lui Horațiu Moldovan: „Nu putem să ne opunem”

Horațiu Moldovan mai are contract cu Rapid până în iunie 2025, însă portarul naționalei României este aproape să plece din Giulești. Victor Angelescu a mărturisit că goalkeeperul va pleca în cazul în care va primi o ofertă pe măsura așteptărilor.

ADVERTISEMENT

„Moldovan, dacă va avea o ofertă bună va pleca. Normal că ne gândim să aducem un portar pentru că sunt 100% convins că Moldovan va pleca în vară și șansele ca el să rămână după perioada din vară sunt aproape de zero.

Avem o clauză de reziliere și noi nu putem să ne opunem. Dacă ar fi după noi, șansele ca Moldovan să plece ar fi de 0%. În momentul de față nu știu ce să comentez, dar ne uităm și la portari străini, și la portari români”, a declarat Victor Angelescu, la TV Digi Sport

ADVERTISEMENT

Gurău, exclus de pe lista Rapidului: „În niciun caz nu ne interesează”

Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid are pe lista de transferuri atât portari români, cât și portari străini. Totuși, varianta Gurău, portarul celor de la FC U Craiova, nu este luată în calcul de giuleșteni.

„Avem niște variante, dar nu aș putea să vi le spun. Avem una, două variante pe care le-am luat în calcul în condițiile în care ar pleca Moldovan. Poate să fie și din campionatul României.

ADVERTISEMENT

(n.r. Gurău) Nu. În niciun caz nu mă interesează. Nu e un portar la care să ne gândim. Nu aș vrea să comentez. Am vorbit cu el (n.r. Moldovan) și am stabilit cu el că dacă primește vreo ofertă importantă va pleca.

„Dacă nu pleacă până la finalul lui ianuarie, nu va mai pleca”

El vrea să se ducă la un club unde să apere și unde să aibă o diferență de salariu clară.Lui nu-i expiră contractul. E un pic mai mare de 800.000 de euro clauza. Lui nu-i expiră contractul în curând.

ADVERTISEMENT

La finalul lui ianuarie, dacă nu a plecat până atunci, nu va mai pleca. Perioada de transferuri începe destul de târziu. Un milion pe un portar nu putem să dăm. Atât valorează portarul echipei naționale. Putem să plătim mai puțin”, a spus Victor Angelescu.

Victor Angelescu a confirmat dezvăluirea Fanatik: „Suma este acolo”

Rapid a dat lovitura pe piața transferurilor din iarnă. Giuleștenii au bătut palma cu CFR Cluj pentru Ermal Krasniqi pentru un milion de euro, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Victor Angelescu a dezvăluit că joi, 28 decembrie, atacantul kosovar urmează să semneze contractul.

„Cu Krasniqi e închis, suntem înțeleși cu toții, urmează să semnăm. Probabil mâine se va întâmpla. Nu am semnat că au fost zilele libere, am stat de Crăciun cu familiile. Suntem înțeleși cu CFR, nu e prima dată când transferăm de la ei. Suma este acolo (n.r. la un milion de euro).

Dacă stăm să ne uităm la acest sezon, nu are cifre impresionante, doar că CFR a schimbat sistemul și Krasniqi are o valoare mult mai mare decât ce a arătat în sistemul respectiv.

Poate fi o sumă mare, dacă ne uităm acum, dar dacă ne uităm la ce poți să iei pe Krasniqi când era în formă, e o sumă mică. Krasniqi poate juca oriunde în bandă. Va juca ori bandă stângă, ori bandă dreaptă”, au fost cuvintele lui Angelescu.

ADVERTISEMENT