Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horațiu Moldovan, ofertă de nerefuzat dintr-un campionat puternic. Reacția fanilor rapidiști

Horaţiu Moldovan este la un pas să plece de la Rapid în această vară. Robert Niţă a dezvăluit că portarul are o ofertă de nerefuzat dintr-un campionat puternic.
21.12.2023 | 13:18
Horatiu Moldovan oferta de nerefuzat dintrun campionat puternic Reactia fanilor rapidisti
Horațiu Moldovan, ofertă de nerefuzat dintr-un campionat puternic. Reacția fanilor rapidiști. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horaţiu Moldovan a lăsat de înţeles după meciul Farul – Rapid, scor 0-0, ultimul din acest an, că ar putea face pasul spre un transfer în străinătate. Fanii Rapidului speră ca portarul naţionalei să rămână până în vară.

Horațiu Moldovan, ofertă de nerefuzat dintr-un campionat puternic: “Nu eşti în ipostaza asta tot timpul”

Robert Niţă a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Horaţiu Moldovan are o ofertă tentantă dintr-un campionat puternic şi că este posibil să îi dea curs în această iarnă, când conjunctura este una foarte bună pentru el:

ADVERTISEMENT

 “Eu ştiu că are o ofertă foarte bună dintr-un campionat puternic. Cariera este scurtă, nu eşti în ipoteza asta tot timpul. Să fii titular la Rapid, la echipa naţională şi să ai o clauză de reziliere modică. 

Ferească Dumnezeu, se accidentează în ianuarie. Eu mi-aş dori să nu se accidenteze niciodată şi să rămână până în vară la Rapid. Să plece în vară la milioane de euro salariu după un Euro bun.

ADVERTISEMENT

Este un jucător profesionist, el şi-a făcut treaba cu vârf şi îndesat şi vrea la mai bine. Poate aceste oferte nu vor mai veni în vară”, a dezvăluit Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Coriscanu’: “Poziţia în care se află el acum este extrem de avantajoasă”

Fanii Rapidului îşi doresc ca Moldovan să rămână până în vară. Gigi Corsicanu’ a declarat la FANATIK SUPERLIGA că portarul nu trebuie să se grăbească, mai ales că la Rapid are postul de titular asigurat:

ADVERTISEMENT

“Vă daţi seama că asta ar fi cireaşa de pe tort. Să mai plece şi Moldovan acuma… Eu sper ca el să înţeleagă, noi ne dorim ca el să înţeleagă că Rapid a fost o rampă de lansare pentru el. Nu putem nega aportul pe care şi l-a adus la Rapid.

Dar ar trebui să înţeleagă că are timp. El are timp. Portarii se accidentează mai greu. Nu se pune problema că nu este respectat. Poziţia în care se află el acum este extrem de avantajoasă.

ADVERTISEMENT

Are toate atuurile să avanseze. Probabilitatea ca el să aibă un recul este foarte mică. Nu îl mai scoate nimeni din poartă la Rapid. La portari se întâmplă rar să se accidenteze. 

“Cum să accepţi să pui o clauză la portarul echipei naţionale de 800.000 de euro?”

Poate fi mult mai avantajos pentru el. Se poate ajuta pe el şi să ajute clubul nostru. Nu prea înţeleg că s-a acceptat clauza respectivă. Ştiţi când s-a pus clauza? În această vară, în 2023.

Cum să accepţi să pui o clauză la portarul echipei naţionale de 800.000 de euro?  Portarul este un post cheie în economia unei echipe. Eu sper să analizeze mai bine şi poate o să decidă să rămână până la vară. Şi atunci, jos pălăria”, a spus Gigi Corsicanu la FANATIK SUPERLIGA.

Dacă e luni, marți sau vineri, e FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici e LIVE de la 10:30 EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea e ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la ora 17:30.

Horațiu Moldovan, ofertă de nerefuzat dintr-un campionat puternic. Reacția fanilor rapidiști

ADVERTISEMENT