Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu, anunț înainte de Rapid – FC U Craiova: „Vom primi galeria oltenilor! Nu mi-e atât de frică”. Video exclusiv

Victor Angelescu a făcut un anunț înaintea partidei dintre Rapid și FC U Craiova, în care a spus că galeria oltenilor va fi primită în Giulești.
07.02.2023 | 09:35
Victor Angelescu anunt inainte de Rapid  FC U Craiova Vom primi galeria oltenilor Nu mie atat de frica Video exclusiv
Victor Angelescu, anunț înainte de Rapid - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Rapidului a recunoscut în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu îi este teamă de ceea ce ar putea face suporterii olteni, fiind de părere că își vor încuraja echipa și că nu îl vor contesta pe patronul Adrian Mititelu.

Victor Angelescu, anunț înainte de Rapid – FC U Craiova

Victor Angelescu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că fanii lui FC U Craiova vor fi primiți pe stadion la meciul cu Rapid și că nu îi este frică de conflictul care există între galerie și patronul Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

„O să primim galeria, da! Adică noi nu putem să o primim cum se face adesea, în mod oficial, pentru că nu avem o adresă din partea clubului, prin care să spună că vin cu suporteri.

Dar vor avea peluza, unde stau suporterii vizitatori la noi, deschisă. Nouă ni se pare normal să vină la meci dacă vor să vină”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce e ăla haos, nu mi-e atât de frică. Dacă vor dori să vină la meci, vor fi, pot să-și cumpere bilete.

Oricine își poate cumpăra bilete la meci și probabil că și le vor cumpăra. Eu cred că își vor susține echipa, într-un derby, fanii își susțin echipa”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Va fi un meci greu, sper să fie spectacol!”

Victor Angelescu a continuat și a vorbit despre meciul cu FC U Craiova, spunând că trei puncte pentru giuleșteni pot reprezenta calificarea echipei în play-off-ul SuperLigii 1.

„Îl vor contesta poate după sau îl vor contesta pe o perioadă mult mai mică decât în perioada în care își vor susține echipa.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci foarte greu! Așa sper să fie spectacol, cu trei puncte ar trebui să fie ok, să intrăm în play-off”, a mai spus Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT