Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu prezintă noul transfer al Rapidului, anunțat de Fanatik: “Sperăm să aibă spiritul Giuleștiului”. Video exclusiv

Victor Angelescu a prezentat noul transfer al Rapidului în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre care speră să aibă spiritul Giuleștiului.
31.01.2023 | 22:11
Victor Angelescu prezinta noul transfer al Rapidului anuntat de Fanatik Speram sa aiba spiritul Giulestiului Video exclusiv
Victor Angelescu prezintă noul transfer al Rapidului, anunțat de FANATIK. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate cu zece zile înainte de prezentarea oficială că Funsho Bamgboye este noul transfer jucător al Rapidului.

Victor Angelescu prezintă noul transfer al Rapidului, anunțat de FANATIK

Victor Angelescu l-a prezentat pe Funsho Bamgboye, noul transfer al Rapidului, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„E un jucător pe care l-am vrut de mai mult timp, au existat discuții cu el și în vară, ne place foarte mult, i-a plăcut și lui Adi foarte mult.

Am avut departamentul de scouting care s-a uitat în perioada asta la el și credem că e un jucător care se va potrivit foarte bine pentru stilul nostru de joc.

ADVERTISEMENT

Eu fotbalist de viteză, are o viteză destul de bună, spre foarte bună. Are o tehnicitate ridicată, poate să dea și goluri, noi sperăm să aibă de toate”, a spus Victor Angelescu.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Cred că e pe spiritul Giuleștiului!”

Victor Angelescu a continuat și l-a caracterizat pe Funsho Bamgboye, despre care a spus că poate juca în ambele benzi și că a semnat pentru doi ani și jumătate cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Așa cred, că e pe spiritul Giuleștiului, dar să-l vedem și la treabă. Din ce știu poate să joace în benzi, în oricare bandă.

În vară nu am ajuns la un acord cu cei de la MOL Vidi și acum am ajuns la un acord. E primul transfer, mai suntem în negocieri cu încă cineva, dacă reușim să definitivăm bine, dacă nu, rămânem cu acesta.

ADVERTISEMENT

Noi sperăm să mai efectuăm încă un transfer”, a mai declarat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„A semnat pe doi ani și jumătate, dar nu pot să spun cât a costat, a costat ceva, nu foarte mult, dar am plătit suma aceea.

Sperăm ca într-o săptămână sau zece zile să efectuăm al doilea transfer. Repet, nu ținem neapărat să-l facem, dar dacă putem îl vom face”, a mai spus finanțatorul Rapidului.

ADVERTISEMENT