Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu face scandal după FCSB – Rapid 2-2: “Rezultat viciat! Ne-au scos mingea din poartă, nu se poate așa ceva!”

Victor Angelescu a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului după 2-2 în derby-ul cu FCSB. Acționarul Rapidului a acuzat multe decizii cheie luate de Marcel Bîrsan în defavoarea echipei sale.
20.04.2024 | 23:45
Victor Angelescu face scandal dupa FCSB  Rapid 22 Rezultat viciat Neau scos mingea din poarta nu se poate asa ceva
Victor Angelescu face scandal după FCSB - Rapid 2-2. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid n-a reușit să prelungească seria de victorii în meciurile cu FCSB. Giuleștenii au revenit spectaculos de la 0-1, au condus cu 2-1, dar au fost egalați după o fază controversată, la care a părut că mingea ieșise în aut de poartă în momentul în care Darius Olaru a centrat.

Victor Angelescu face scandal după FCSB – Rapid 2-2: “Rezultat viciat!”

Victor Angelescu a făcut acuze grave! Acționarul rapidist critică maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan, dar îl acuză și pe Radu Petrescu, arbitrul de la VAR. Angelescu susține că echipa sa trebuia să primească un penalty, iar golul lui Hasani ar fi trebuit validat.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că sută la sută viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate așa ceva! Am avut gol valabil la Hasani la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă. La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty…

Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 și se termina meciul.

ADVERTISEMENT

Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru. Radu Petrescu numai așa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi.

FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi așa astfel de faze”, a declarat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA, la Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu: “Să iasă Vassaras să explice!”

Oficialul rapidist și-a continuat tirada împotriva arbitrajului, dar l-a atacat și pe Kyros Vassaras, șeful CCA: “Nu se poate tot în favoarea FCSB. Maniera a fost incredibilă. La gol a fost fault la Hromada.

Nu ne-au dat nimic nici în a doua repriză. Să iasă domnul Vassaras să arate linii, să explice. Măcar să ne arate liniile și să vedem că am greșit noi.

ADVERTISEMENT

Ori sunt extrem de slabi, ori presiunea din tribune… nu pot să-mi explic. Am făcut o primă repriză excelentă, îmi pare rău pentru Lobonț și pentru băieți. Trebua să avem 3-1. Să nu-l pui pe Kovacs care e cel mai bun la ora aceasta și să vii cu alt arbitru…”.

ADVERTISEMENT