Sport

Rapid are din nou interdicție la transferuri! Giuleștenii nu i-au plătit banii, FIFA a decis. „Apar toți martalogii” Exclusiv

Rapid are interdicție la transferuri. FANATIK a aflat că giuleștenii au fost sancționați de FIFA după ce au pierdut procesul cu Nemanja Milisavljevic și nu l-au plătit pe jucător.
10.03.2023 | 10:59
Rapid are din nou interdictie la transferuri Giulestenii nu iau platit banii FIFA a decis Apar toti martalogii Exclusiv
Rapid are interdicție la transferuri. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De când a revenit în elita fotbalului românesc, Rapidul are mari bătăi de cap cu foștii jucători din Giulești care își cer drepturile patrimoniale. Chiar dacă echipa a trecut printr-un faliment și a luat-o de la zero, datoriile rămân și afectează și noua societate.

Rapid are din nou interdicție la transferuri! Nu i-au plătit banii lui Nemanja Milisavljevic

FANATIK a aflat că Rapid are interdicție la transferuri de la FIFA, după ce clubul din Giulești a pierdut procesul cu Nemanja Milisavljevic și nu i-au plătit sumele restante în termenul anunțat. Astfel, imediat după expirarea termenului, forul mondial a aplicat interdicția.

ADVERTISEMENT

Publicația noastră a intrat în posesia adresei de la FIFA, care anunță Rapidul că are interdicție de transferuri: “Vă rugăm să gasiti atașat adresa FIFA prin care comunica sancționarea clubului FC RAPID 1923 cu interzicerea legitimării de noi jucători la nivel internațional, împreună cu solicitarea forului fotbalistic internațional de a aplica această sancțiune si la nivel national.

În acest sens avem rugămintea, ca începând din acest moment să dispuneți aplicarea dispozițiilor FIFA și să mențineti sancțiunea până când forul fotbalistic internațional va decide ridicarea acesteia”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță: “Ăștia tot plătesc, săracii, la unii martalogi care abia au trecut pe la Rapid”

Robert Niță i-a criticat în termeni duri la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici pe jucătorii care au evoluat câteva luni la Rapid și s-au dus în instanță să își ceară drepturile după un deceniu:

“Ăștia tot plătesc, săracii, la unii martalogi care abia au trecut pe la Rapid, pe acolo. Au făcut două dușuri, nu au apucat să transpire în tricoul cu emblema și toți cer bani. E incredibil.

ADVERTISEMENT

Eu nu înțeleg, aia cu palmaresul, marca, toate au fost cumpărate de pe la ANAF, de pe nu știu unde. Acum, toată lumea face memorii, apar toți martalogii. Unde au dat un milion, nu mai dau 90.000? 

Nu înțeleg de ce graba asta. Păi ce să mai transferi acum? Eu nu înțeleg”, a spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Jucătorul sârb trebuie să încaseze 100.000 de euro!

Nemanja Milisavljevic a jucat la Rapid în perioada iulie 2012 – ianuarie 2013. Jucătorul sârb a venit la giuleșteni din postură de jucător liber de contract, iar apoi a plecat la Ludogoreț pentru 200.000 de euro.

Procesul a fost intentat de jucător încă din anul 2013, pentru recuperarea restanțelor salariale, de pe vremea când echipa avea denumirea “Fotbal Club Rapid 1923”. 10 ani mai târziu, jucătorul a avut câștig de cauză.

Instanța a obligat noua societate să îi achite lui Nemanja Milisavljevic o sumă care se apropie de 100.000 de euro. Până la rezolvarea acestui litigiu, Rapid are interdicție la transferuri.

Nemanja Milisavljević
Nemanja Milisavljević, în tricoul Rapidului. Sursa: sportpictures.eu

Victor Angelescu și Dan Șucu au plătit 1,4 milioane de euro pentru problemele din trecut!

Victor Angelescu și Dan Șucu au plătit nu mai puțin de 1,4 milioane de euro jucătorilor Julio Cesar și Daniel Paulista, care au câștigat procese. Iar alți fotbaliști din trecutul îndepărtat își caută dreptatea în instanță.

Alexandru Păcurar, Tiberiu Bălan și Octavian Abrudan vor și ei să își recupereze restanțele salariale din perioada în care îmbrăcau tricoul Rapidului.

  • 100.000 de euro are de încasat Nemanja Milisavljevic
  • 1.400.000 de euro au plătit noii patroni ai Rapidului către Julio Cesar și Daniel Paulista
ADVERTISEMENT