Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu, pesimist înaintea participării Rapidului în play-off. „Nu suntem între primele 3 echipe cu șanse la titlu!”. Unde se va juca meciul cu FCSB. Video Exclusiv

Rapid se pregătește de play-off după ce a învins-o cu 2-1 pe FC Botoșani. Patronul Victor Angelescu a dezvăluit unde se va juca următorul derby de acasă cu FCSB.
02.03.2023 | 11:26
Victor Angelescu pesimist inaintea participarii Rapidului in playoff Nu suntem intre primele 3 echipe cu sanse la titlu Unde se va juca meciul cu FCSB Video Exclusiv
Victor Angelescu, pesimist înaintea participării Rapidului în play-off. „Nu suntem între primele 3 echipe cu șanse la titlu!”. Unde se va juca meciul cu FCSB. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA și a comentat succesul Rapidului, scor 2-1, la Botoșani. Alb-vișinii s-au calificat matematic în play-off, dar patronul nu crede că echipa lui Mutu are șanse la titlu.

Victor Angelescu, sceptic în privința șanselor Rapidului la titlu: „Nu cred că suntem în primele 2-3 echipe”

Rapid a pus presiune pe FCSB după ce a câștigat cu 2-1 la Botoșani. Giuleștenii au trecut pe locul 3, cu 52 de puncte, unul mai mult decât rivala bucureșteană. Totuși, vicecampioana en-titre nu a jucat încă meciul din etapa 28, cu Petrolul. Totuși, Victor Angelescu susține că nu titlul este obiectivul echipei lui Mutu în acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Suntem fericiți pentru asta (n.r. – calificarea matematică în play-off). Mai avem două meciuri și o să vedem la câte puncte suntem în spatele celei din față și așa cum am spus, obiectivul nostru în play-off va fi probabil să prindem un loc de cupe europene.

Nu că avem forță sau că nu avem o echipă bună, dar eu nu cred că suntem în primele 2-3 echipe ca și șanse la titlu. Și atunci nu cred că putem spera la un obiectiv la care șansele sunt extrem de mici. Dar nu înseamnă că nu ne vom implica în lupta la titlu. Vom avea lupta noastră să terminăm în primele trei.

ADVERTISEMENT

Dacă cumva vom juca foarte bine și suntem aproape după ce începem play-off-ul de acel obiectiv, normal că ne vom bate și la titlu dacă suntem la titlu. Dar deocamdată, realistic, în acest sezon, noi putem să luptăm pentru un loc în cupele europene”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Angelescu a enumerat formațiile din SuperLiga de care se teme Rapid: „Farul și CFR care au o diferență, chiar dacă în play-off punctele se vor înjumătăți, și FCSB”, a adăugat patronul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Unde se va juca derby-ul Rapid – FCSB din play-off

Întreaga suflare rapidistă abia așteaptă derby-ul cu FCSB din play-off. Echipa lui Adrian Mutu e aproape invincibilă în Giulești, acolo unde au pierdut un singur meci, cu FC U Craiova 1948. Tocmai de aceea, conducerea alb-vișinie vrea să joace în propriul fief și partidele din play-off. Un singur meci ridică semne de întrebare, derby-ul cu FCSB.

„Meciurile se vor juca toate pe Giulești. La meciul cu FCSB ne gândim dacă vom juca pe Național Arena sau nu. Dar nu am luat o decizie. Vom vedea în funcție și de cum e programul și ne gândim și pentru că vor vrea mulți rapidiști să fie la meci și 13000 de locuri e prea puțin. Ne gândim și că anul trecut am avut derby cu 45000 de spectatori,

ADVERTISEMENT

Vom vedea, vom vorbi și cu antrenorul și cu jucătorii și vom decide când se va programa acel meci. Strict pentru meciul cu FCSB. Toate celelalte meciuri le vom juca pe Giulești”, a mai spus Angelescu.

Angelescu e bucuros că Rapid a bătut-o pe FC Botoșani, după ce, înaintea meciului, partenerul său, Dan Șucu, i-a atacat agresiv pe moldoveni pentru partida tur, când Papeau a fost accidentat grav.

„Acum sunt fericit că i-am bătut. Am fost supărat atunci pentru ce s-a întâmplat în tur, dar am trecut mai departe și poate și divinitatea ne-a ajutat să câștigăm în minutul 94. E o kharmă pe undeva”, a conchis Victor Angelescu.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT