Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, marți, 31 ianuarie. Analizăm la sânge FC Voluntari – CFR Cluj împreună cu Bănel Nicoliță, Robert Niță și Cristi Coste

Marți, 31 ianuarie 2023, Horia Ivanovici vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii Fanatik SuperLiga, în care invitați vor fi Bănel Nicoliță, Robert Niță și Cristi Coste.
31.01.2023 | 10:09
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici marti 31 ianuarie Analizam la sange FC Voluntari  CFR Cluj impreuna cu Banel Nicolita Robert Nita si Cristi Coste
Marți, 31 ianuarie 2023, Horia Ivanovici va modera o nouă ediție a emisiunii Fanatik SuperLiga, în care invitați vor fi Bănel Nicoliță, Robert Niță și Cristi Coste. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Marți, 31 ianuarie 2023, cu începere de la 10:30, vă așteptăm să fiți alături de noi într-o nouă ediție top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Vom trage toate concluziile după partida FC Voluntari – CFR Cluj, meciul care a închis etapa a 23-a din SuperLiga. Totodată, vor fi analizate la sânge toate elementele unei etape incendiare a SuperLiga.

Fanatik SuperLiga, marți, 31 ianuarie 2023, ora 10:30. O nouă ediție de gală alături de invitații Bănel Nicoliță, Robert Niță și Cristi Coste

Cele mai calde informații și cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc vor ieși la iveală în noua ediție de marcă a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, care va avea loc marți, 31 ianuarie 2023, de la ora 10:30. Vom analiza toate fazele după FC Voluntari – CFR Cluj alături de invitații de top Bănel Nicoliță, Robert Niță și Cristi Coste, șeful departamentului „Sport” al site-ului FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici va aborda cele mai importante momente din fotbalul românesc și va scoate la iveală toate informațiile exclusive care au legătură cu fotbalul românesc.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 31 IANUARIE 2023

FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune sportivă din media românească, astfel că și partenerii sunt de top. Împreună cu noi este SUPERBET, sponsorul principal al emisiunii, în timp ce Aqua Carpatica, sponsorul premium, ne menține în formă.

ADVERTISEMENT

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga. Bănel Nicoliță, Robert Niță și Cristi Coste vor fi alături de noi marți, 31 ianuarie 2023, ora 10:30

Cu un show garantat la fiecare ediție, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI va scoate la iveală cele mai ascunse informații din culise, iar exclusivitățile își vor face apariția la fiecare pas. În ediția precedentă a emisiunii ați putut afla în premieră despre poziția lui Sepsi după incidentele rasiste și xenofobe din meciul cu FC U Craiova, despre verdictul lui Adrian Porumboiu după golul anulat FCSB-ului în derby-ul cu Farul sau despre discursul dur al lui Anghel Iordănescu la adresa lui Gigi Becali.

Asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a ne putea urmări pe telefon, tabletă sau laptop. Fiți cu ochii pe FANATIK SUPERLIGA pentru un spectacol garantat, marți, 31 ianuarie, începând cu ora 10:30. Puteți sta aproape de noi pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 31 IANUARIE 2023

Marți, 31 ianuarie, Horia Ivanovici, așa cum v-a obișnuit, va da cărțile pe față despre toate fazele importante din ultima etapă a SuperLigii. Alături de invitații de top Bănel Nicoliță, Robert Niță și Cristi Coste.

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-o emisiune marca Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Marți, 31 ianuarie 2023, ora 10:30, fiți alături de noi pe telefon, laptop sau tabletă sau orice alt device care are o conexiune bună la internet. Este singura cale prin care puteți fi la curent cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT