Fotbal intern

Victor Becali critică atitudinea lui Cornel Dinu: „Pune morții martori. A zis că i-am dat soției lui bani, dar după pușcărie am devenit amnezic”

04.05.2020 | 14:53
Victor Becali critica atitudinea lui Cornel Dinu Pune mortii martori A zis ca iam dat sotiei lui bani dar dupa puscarie am devenit amnezic
ADVERTISEMENT

Victor Becali critică atitudinea lui Cornel Dinu care a vorbit despre meciurile europene ale lui Dinamo, mai exact la 36 de ani de la o semifinală istorică în Cupa Campionilor Europeni cu Liverpool, conform prosport.ro.

Cornel Dinu, criticat de Victor Becali

Victor Becali l-a criticat pe Cornel Dinu, care a dezvăluit că Dinamo i-a mituit pe arbitrii în Cupa Campionilor Europeni din 1984, mai exact pentru meciurile cu Dinamo Minsk și Hamburg.

ADVERTISEMENT

„Cornel Dinu a spus și despre mine fel de fel de lucruri, că i-am dat soției lui bani. Nu îmi aduc aminte, am discutat cu soția lui doar în prezenţa lui. După 4 ani și jumătate de detenție am devenit puțin amnezic.

Pe Cornel Dinu l-am iubit ca pe fratele meu, dar are prostul obicei de a pune morții martori, pe soția lui, pe Vasile Anghel.

ADVERTISEMENT

De ce să faci asta, dacă nu poți să probezi aceste lucruri? Mă întreb de ce omul ăsta face aceste lucruri, și-a îndepărtat și foarte puţinii prieteni pe care îi mai avea pe lângă el, prin aceste declarații”.

„El este emblema lui Dinamo, a fost un mare fotbalist. Este legendă. Din păcate face nişte dezvăluiri, cum a fost și cu Hristo Stoicikov, sunt nişte lucruri pe care nu le poate proba niciodată”, a mai spus Victor Becali.

ADVERTISEMENT

Povestea transferului lui Chivu la Inter spusă de Victor Becali

Victor Becali a vorbit despre transferul lui Chivu la Inter, pe care îl numește cel mai dificil transfer din cariera sa de impresar: „Chivu de la Roma la Inter a fost cel mai dificil transfer, pentru că au fost problemele cele mai mari între cluburi, au fost oferte mari de la Barcelona, Real Madrid”.

„Roma prefera să îl dea în străinătate decât în Italia. S-au dus câteva mii de suporteri ai Romei la primul amical, l-au numit trădător”, a mai spus impresarul.

ADVERTISEMENT