Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Becali, reacţie acidă despre cei 350.000 de euro pe care Anamaria Prodan îi cere lui Dennis Man: „Asta e ultima problemă a lui”

Anamaria Prodan așteaptă 350.000 de la Dennis Man. Ce părere are Victor Becali
17.02.2024 | 15:02
Victor Becali reactie acida despre cei 350000 de euro pe care Anamaria Prodan ii cere lui Dennis Man Asta e ultima problema a lui
Victor Becali, reacţie acidă despre cei 350.000 de euro pe care Anamaria Prodan îi cere lui Dennis Man: „Asta e ultima problemă a lui”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man. Atacantul Parmei trebuie să plătească aproximativ jumătate de milion de euro. aproape 500.000 de euro. Agentul FIFA a cerut în instanță 350.000 de euro, dar la această sumă se adăuga şi dobândă pentru toată perioada.

Dennis Man e bun de plată la Anamaria Prodan. Cum a reacționat Victor Becali

Pe 11 ianuarie, Curtea de Apel i-a dat câştig de cauză Anamariei Prodan în procesul cu Dennis Man. Imediat după, agentul FIFA a început procedura de recuperare integrală a sumei. Toată nebunia a început după ce internaţionalul român a încetat unilateral contractul pe care îl avea cu Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT

Man a ales să fie reprezentat de Victor și Giovanni Becali în momentul în care a fost transferat de Parma de la FCSB. 11 milioane de euro au plătit italienii în conturile liderului din SuperLiga.

„Asta e ultima problemă a lui Man. Vedem ce va spune justiția. Mai există un apel, dar vedem ce va fi. Dacă va trebui să plătească, va plăti. Asta e. Ce spune justiția, se va face. Acum e clar vorba de bani. Noi am plătit altfel. Asta a spus justiția, asta am făcut. Ne supunem.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Man va plăti singur sau veți plăti cu el?) Întâi să vedem decizia. Nu putem spune nimic. Să vedem care este decizia finală”, a declarat Victor Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Serie B, la picioarele lui Man

Până să îi plătească banii Aneimaria Prodan, Dennis Man face senzație în Serie B. Fostul FCSB-ist are un sezon de vis. Echipa sa e pe locul 1 în Serie B, cu 51 de puncte, iar atacantul de 25 de ani a marcat 9 goluri și a dat 5 assist-uri în drumul „cruciaților” către promovare.

ADVERTISEMENT

(n.r. – oferte pentru Man? Milan, Roma?) Domne, se scrie. Și la noi se discută mult lucrurile astea. În perioada asta cluburile nu fac propuneri pentru jucători că nu se pot concretiza. Chiar dacă s-ar vrea, nu s-ar putea semna în perioada asta.

Obiectivul lui, dacă Parma va promova va fi altfel și pentru o eventuală prelungire a lui de contract și pentru un viitor transfer al lui dacă va veni o ofertă. Lururile vor sta altfel.

ADVERTISEMENT

Ăsta e obiectivul lui. Și evoluțiile lui, dacă va fi la Euro. Sunt mulți factori. Important e să joace bine acolo, să își ajute echipa să promoveze”, a adugat agentul FIFA.

Victor Becali, ANALIZA jucatorilor romani care VOR PRINDE EURO 2024

ADVERTISEMENT