Sport

Victor Pițurcă o vede pe FCSB principala favorită la titlu: „Are cel mai bun lot!”

Victor Pițurcă este de părere că principala favorită la titlu în SuperLiga este FCSB. Fostul selecționer al României a precizat că vicecampioana are cel mai bun lot.
22.02.2023 | 13:25
Victor Piturca o vede pe FCSB principala favorita la titlu Are cel mai bun lot
Victor Pițurcă o vede pe FCSB principala favorită la titlu. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a remizat în ultimul meci, scor 1-1 cu Universitatea Craiova, însă păstrează șanse la titlu în SuperLiga. Mai mult decât atât, multe voci din lumea fotbalului, printre care și Victor Pițurcă, o văd favorită pe echipa finanțată de Gigi Becali.

Victor Pițurcă crede că FCSB este principala favorită la titlu: „Are cel mai bun lot!”

Victor Pițurcă a comentat bătălia la titlu din acest sezon în SuperLiga. Scăpat recent de control judiciar după ce a fost reținut în dosarul măștilor medicale pentru MApN, fostul selecționer al României a precizat că FCSB are cel mai bun lot din campionat.

ADVERTISEMENT

„Cred că FCSB-ul e în continuare în lupta la titlu, chiar și Craiova. Nu e diferență mare ca valoare. Eu cred că FCSB-ul ar avea cel mai bun lot. O echipă care joacă la un nivel bun poate să învingă orice echipă din campionatul nostru”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit Pro TV.

Cu patru etape înaintea sezonului regular, Farul Constanța ocupă primul loc cu 55 de puncte, cu două mai multe față de CFR Cluj, aflată pe locul secund. Poziția a treia este ocupată de FCSB cu 48 de puncte, în timp ce pe locurile patru și cinci se află Rapid și Universitatea Craiova cu 46, respectiv 45 de puncte.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a exclus-o pe Rapid din lupta la titlu: „Bătălia se va duce în patru”

Deși se află înaintea Universității Craiova în clasamanent, Victor Pițurcă nu a inclus-o în calculele bătăliei la titlu pe Rapid. Fostul antrenor din Bănie consideră că lupta la câștigarea campionatului este deschisă oricărui rezultat.

„Eu cred că bătălia se va duce în patru: Farul Constanța, Clujul, FCSB și Craiova. Oricare dintre aceste echipe, dacă prinde un culoar bun și câștigă meci de meci, poate să câștige acest campionat”, a mai spus Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează duelul din deplasare cu FC Argeș, duminică, 26 februarie, ora 20:30. Ulterior, echipa antrenată de Mihai Pintilii joacă pe teren propriu cu Petrolul Ploiești. În ultimele două etape, roș-albaștrii joacă împotriva celor de la UTA Arad în deplasare și pe teren propriu cu Sepsi.

Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj în lupta la titlu: „Ia mereu gol”

Gigi Becali nu este interesat de rezultatul returului CFR Cluj – Lazio din play-off-ul Conference League, precizând ironic faptul că își dorește ca echipa lui Dan Petrescu să piardă cu 0-5. Patronul FCSB-ului nu se mai teme de campioana României pentru că a început să încaseze goluri multe.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să fiu ocupat, vreau să mănânce bătaie 0-5. Nu vreau să vorbesc mai multe că n-are rost, nu vorbesc eu. Nu o mai văd nici pe CFR echipă grea. Era echipă grea, n-aveai cum s-o bați, acum nu, primește goluri, nu mai au forța, puterea aia. 

Nu mai e Djokovic, a îmbătrânit Deac cu vreo doi ani, nu mai merge. Deac făcea tot jocul, nu-l au pe Deac, praf sunt. Deac le face tot jocul, dar nici el nu mai poate cum putea. Nici atacanți nu mai au, deci nu e greu.

De Farul nu vreau să vorbesc, pentru că nu vorbesc despre alte echipe și nu vreau să-l supăr pe Gică și nu o să vorbesc. De CFR vorbesc ca să-l supăr pe Petrescu. Neluțu nu se supără, dar vreau să-l supăr pe Petrescu. Mai glumim, mai râdem, dar nu zic nimic de Gică, că cine știe, se supără”, a declarat Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele echipe marchează: nu” la meciul FC Argeș – FCSB. 

ADVERTISEMENT