Victor Pițurcă s-a enervat când a fost întrebat de o „depresie”: „Uiți de la mână până la gură! Eu sunt puternic”

Ionut Neamţu    Andrei Șchiopu   
în Universitatea Craiova
13/12/2019, 16:11
Victor Pițurcă s-a enervat când a fost întrebat de o „depresie”: „Uiți de la mână până la gură! Eu sunt puternic”
Victor Pițurcă. Sursă foto: 3 minute.ro

Victor Pițurcă a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu FC Voluntari, în care a abordat mai multe subiecte legate de fotbal, dar s-a enervat atunci când a fost întrebat de o „depresie” și a explicat că nu el suferă de o depresie ci s-a referit la felul în care forma jucătorilor Craiovei a scăzut în a doua repriză a meciului cu Astra.

Pițurcă s-a supărat când a fost întrebat de o „depresie”

Victor Pițurcă s-a supărat când a fost întrebat de un jurnalist aflat la conferința de presă cum poate ieși din depresie. „Piți” l-a recunoscut și l-a mustrat „Mai ții minte ce întrebare i-ai pus lui Craioveanu? Uiți de la mână până la gură, hai să-ți amintesc eu. L-ai întrebat dacă am ieșit eu din depresie”.

„Eu nu sufăr de depresie, m-am referit la o depresie fotbalistică, când jucătorii noștri în a doua repriză au avut o scădere de formă. Eu nu intru în depresie că sunt puternic, am câștigat și eu o Ligă a Campionilor”, a mai spus Victor Pițurcă.

„Nu suntem în negocieri cu nimeni, dar am nevoie de jucători!”

Victor Pițurcă a mai vorbit despre faptul că își dorește jucători noi la echipă, însă conducerea Craiovei nu se află în negocieri cu nimeni: „Nu suntem în negocieri cu nimeni, dar nu vreau să rămân cu același lot. Vreau jucători, eu am fost adus aici să câștig titlul nu să mă bat la locurile 4-5. Dacă era Koljic apt, sigur am fi avut cu 5-6 puncte mai mult”.

Totodată, tehnicianul oltenilor a mai discutat despre meciul cu FC Voluntari și despre schimbările pe care vrea să le facă în echipă: Întâlnim un adversar pe care l-am învins de două ori, în cupă și în campionat, dar va fi o partidă dificilă pentru că Voluntariul a început să joace din ce în ce mai bine și au avut ghinion în ultimele meciuri”.

„Noi trebuie să fim concentrați, antrenamentele au fost foarte bune, dar să vedem cum vom fi la ora meciului. Vor fi câteva schimbări, nu multe, dar le vom face. Din păcate nu am reușit să înscriem cu Astra, cu Clinceniul, cu Sepsi și asta ne-a costat. Eu așa vreau să propun un joc ofensiv la Craiova, pentru că doar așa putem câștiga campionatul”, a mai spus „Piți”.

„Nu este suficient să dominăm jocul, important este să începem să și înscriem.Nu mi-am făcut un calcul să văd câte puncte ne-ar trebui pentru a intra în play-off, noi ne dorim să câștigăm fiecare meci”, a încheiat Victor Pițurcă.

  • 63 de ani a împlinit Victor Pițurcă pe 8 mai

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari : 1.35 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!

Închide ×