Sport

Victor Pițurcă, vehement cu întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Lipsește valoarea. Va păți la fel!”

Victor Pițurcă se opune revenirii lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după ce Adi Mutu și-a dat demisia. Fostul selecționer crede că „Bursucul” va avea soarta „Briliantului”
13.04.2024 | 15:01
Victor Piturca vehement cu intoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj Lipseste valoarea Va pati la fel
Victor Pițurcă, vehement cu întoarcerea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Lipsește valoarea. Va păți la fel!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă pune la îndoială posibila revenire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Fostul selecționer îl avertizează pe „Bursuc”, despre care crede că va sfârși la fel ca Andrea Mandorlini sau Adrian Mutu.

Victor Pițurcă e împotriva revenirii lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Selecția e rău făcută”

Victor Pițurcă a dat de pământ cu CFR Cluj, după ce ardelenii au rămas fără antrenor principal. Adi Mutu și-a dat demisia la finalul meciului pierdut în fața celor de la Corvinul Hunedoara, scor 0-4, în sferturile Cupei României.

ADVERTISEMENT

În Gruia este așteptat să revină pentru a patra oară Dan Petrescu, omul care a contribuit la nu mai puțin de cinci din cele opt titluri de campioană din vitrina CFR-ului.

„Asta e problema. Lipsește valoarea. La fel ca la CFR Cluj. Poate să vină și Dan Petrescu., la fel va păți. Când a plecat, știm foarte bine că echipa nu s-a ridicat la un nivel bun. De ce? Din cauza selecției făcute rău”, a declarat Victor Pițurcă, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut, cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a terminat pe locul 3 și a câștigat barajul de calificare în preliminariile Conference League. Acum, cu șapte etape rămase până la finalul play-off-ului, ardelenii sunt pe locul 2, la zece lungimi de liderul FCSB.

Pe cine vede Dumitru Dragomir potrivit pentru banca CFR-ului

În asentiment cu Victor Pițurcă este și Dumitru Dragomir. Fostul președinte LPF nu crede că venirea lui Dan Petrescu, acum, la CFR Cluj ar fi de bun augur. 

ADVERTISEMENT

„Eu nu i-aş schimba pe Dican şi Hoban. Dican a fost fotbalistul meu la Victoria, o seriozitate deosebită. Pe Hoban îl cunosc foarte bine, un copil foarte serios, să ştii. Până în vară nu i-aş schimba. 

Cu ăştia ia locul 2 sigur. Cu Dan Petrescu nu ştiu dacă ia locul 2. CFR Cluj nu are nevoie tot de bici acum. A avut două biciuri, Mutu şi Balaj, plus ce era în jurul lui şi Neluţu nemulţumit”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru FANATIK, la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Pentru CFR Cluj urmează un meci de totul sau nimic. Duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00, este programat derby-ul cu FCSB. O eventuală victorie ar reaprinde speranțele ardelenilor la titlul cu numărul 9.

ADVERTISEMENT