News

Victor Ponta, atac frontal la adresa lui Klaus Iohannis: „Vii din Africa, citești de pe foaie ca un elev prost, după care te urci în avionul privat către Dubai. Vrăjeală! Nu mai crede nimeni”

Victor Ponta, fostul premier al României, a lansat un atac dur la adresa președintelui, după discursul șefului statului de 1 Decembrie.
04.12.2023 | 09:45
Victor Ponta atac frontal la adresa lui Klaus Iohannis Vii din Africa citesti de pe foaie ca un elev prost dupa care te urci in avionul privat catre Dubai Vrajeala Nu mai crede nimeni
Victor Ponta, atac frontal la adresa lui Klaus Iohannis. colaj Fanatik/ Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Victor Ponta, atac frontal la adresa lui Klaus Iohannis. Fostul premier al României și contracandidat al președintelui, la alegerile din 2014, a avut o reacție dură cu privire la discursul ținut de Iohannis de 1 Decembrie.

Victor Ponta îl atacă dur pe Klaus Iohannis

Președintele partidului PRO-România a criticat acțiunile președintelui și a vorbit despre situația actuală a României. Victor Ponta susține că președintele țării nu este interesat de soarta României.

ADVERTISEMENT

„Vă spun eu de ce se teme Iohannis. Că își pierde locul de muncă, nu mai are avion privat, nu mai are salariu bun. Vrăjeală. Nu cred că-l interesează prea tare. Nu mai crede nimeni”, a spus Victor Ponta, la România TV.

Făcând referire la discursul ținut de președintele Klaus Iohannis de Ziua Națională a României, în care preciza că trebuie să protejăm națiunea de extremism, Ponta a spus că pericolul cel mai mare pentru țară este reprezentat de nivelul de viață și economie: „Nu e niciun pericol de extremism, ce pericol?”, a reacționat fostul premier.

ADVERTISEMENT

Ponta: „Ai terminat cu discursul? Hai că-ți pleacă avionul privat”

Victor Ponta susține că anul viitor va fi greu, punctând că România face împrumuturi, în timp ce Klaus Iohannis a organizat turneul din Africa. „Cade România pentru că Iohannis e plecat în Africa și noi facem împrumuturi.

Spunea Ciolacu că rămânem fără bani europeni. O să fie un an prost că o să stăm numai în alegeri. Dar nimeni nu mai crede nimic. Vii din Africa, citești de pe foaie ca un elev prost de clasa I, după care te urci în avionul privat plătit din banii mei și te duci în Dubai.

ADVERTISEMENT

Pe bune, chiar să te cred că te interesează de mine la anul? Vai, ce greu îi e lui Iohannis. Nu crede nimeni. Ai terminat cu discursul? Hai că-ți pleacă avionul privat. Tu vii să-mi citești de pe foaie ca la analfabeți, în timp ce te uiți la ceas să vezi când decolezi. Ce ne fac extremiștii? Voi ați fost. ”, a adăugat Victor Ponta.

Amintim că programul recepției de Ziua Națională a României a fost decalat, deoarece președintele Klaus Iohannis a plecat în Dubai. Șeful statului a zburat cu avionul privat, pentru a participa la Summitul ONU pentru Schimbările Climatice.

ADVERTISEMENT

De altfel, în perioada 14-23 noiembrie, președintele a fost plecat într-un turneu în Africa. Aici a vizitat Republicile Kenya, Tanzania, Capul Verde și Senegal, menționând că a ”repus România pe radarul african”.

 

ADVERTISEMENT