Sport

Victor Ponta, atac la Florin Talpan: „Stadionul Steaua a fost «sechestrat» de un bugetar în uniformă care plângea pe la showuri televizate”

Victor Ponta, fostul premier, l-a ridiculizat pe Florin Talpan, după ce colonelul de justiție s-a opus categoric ca FCSB să joace în Ghencea.
09.08.2023 | 10:27
Victor Ponta atac la Florin Talpan Stadionul Steaua a fost sechestrat de un bugetar in uniforma care plangea pe la showuri televizate
Florin Talpan, atacat dur de Victor Ponta. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Ponta a ieșit și el la atac, după ce Vasile Dîncu l-a pus la punct pe Gigi Becali. Fostul prim ministru l-a criticat dur pe Florin Talpan, după ce a fost prezent în Ghencea la FCSB – CFR Cluj.

Victor Ponta, discurs acid la adresa lui Florin Talpan: „Stadionul este construit din bani publici”

Victor Ponta s-a bucurat să fie din nou prezent în „Templu”: „După mai mulți ani am revenit pe Arena Steaua din Ghencea pentru meciul FCSB – CFR Cluj. Sunt stelist de peste 40 de ani, am fost de nenumărate ori la meciuri istorice sau obișnuite”.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, arena din Ghencea ar trebui să fie deschisă pentru oricine: „Stadionul este construit din bani publici (400 milioane de RON) și trebuie să fie deschis suporterilor care plătesc bilet și vin să își încurajeze echipa (pentru meciul cu CFR toate locurile au fost ocupate – aproape 30.000”.

Ponta e dezamăgit total de conflictul FCSB – CSA Steaua și și-ar dori ca cele două tabere să îngroape securea războiului: „Toți cei prezenți acolo am strigat «Forța Steaua» și toți am fi fericiți să vedem o singură echipa, unită și puternică (nu două care se sfâșie între ele din ambiții stupide, orgolii, prostie sau ticăloșie)!”.

ADVERTISEMENT

Victor Ponta îl desființează pe Florin Talpan: „Un bugetar îmbrăcat din păcate în uniformă de militar”

Victor Ponta și-a reglat apoi tirul asupra lui Florin Talpan: „Stadionul a fost «sechestrat» de un bugetar îmbrăcat (din păcate) în uniformă de militar care plângea pe la showuri televizate (n.r. – se referă la Florin Talpan)!”.

În final, politicianul a avut un mesaj pozitiv pentru toată opinia publică: „Haideți să avem din nou sport în România – să lăsăm suporterii să își susțină echipele – să convingem tinerii să vină la stadion sau în sălile de sport!”.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan, atacat dur și de Vasile Dîncu: „Nu a făcut nimic”

Vasile Dîncu nu l-a menajat nici el pe Florin Talpan„Nu mi se pare normal să avem echipe care să nu au posibilitatea de a atinge maximum de performanţă, nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua. Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condiţiile de promovare.

Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiție, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul așa, pentru a fi mai ușor de manevrat.

ADVERTISEMENT

Conducerea Stelei nu este una slabă. Problema este că trebuie să se supună, cum se supune în Armată, Ministerului și conducerilor succesive care au venit. În aceste condiţii, nu a avut prea multă autonomie în decizie. Eu le-am oferit mai multe condiții, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele. În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înțeles niciodată prea bine de ce”, a mai spus fostul ministru al Apărării, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT