News

Victor Ponta, atacuri la Marcel Ciolacu și Nicușor Dan: ”Nu înțeleg de ce mai pierdem timpul cu alegerile”

Fostul premier a emis o serie de critici la adresa actualului prim-ministru, dar și a primarului general, pe teme de campanie electorală.
28.03.2024 | 16:37
Victor Ponta atacuri la Marcel Ciolacu si Nicusor Dan Nu inteleg de ce mai pierdem timpul cu alegerile
Victor Ponta i-a criticat pe Marcel Ciolacu și pe Nicușor Dan Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Președintele Pro România a criticat o declarație a liderului Partidului Social Democrat potrivit căreia alianța PSD-PNL va câștiga alegerile și va obține minimum 17 mandate de europarlamentar.

Victor Ponta, atac la Marcel Ciolacu

Victor Ponta a declarat că nu înțelege de ce România se mai obosește să organizeze alegeri, cheltuind bani și deranjând oamenii, dacă deja se știe cine la va câștiga

ADVERTISEMENT

”Nu înțeleg de ce mai pierdem timpul cu alegerile, dacă tot știm cine va câștiga. Cheltuim bani, deranjăm oamenii, îi punem pe primar să îi scoată pe oameni din casă, să îi ia de la biserică.

Putem spune: ați câștigat tot. Bun. Acum, că ați câștigat, ce faceți mai departe? Că asta cu câștigatul este ok. Nu puteți să veniți și să spuneți că faceți o schimbare”, a declarat Victor Ponta la Gândul.

ADVERTISEMENT

Fostul premier a mai spus și că statul împrumută sume mari la dobânzi uriașe, însă românii nu par interesați de subiectul datoriei externe a României.

”Nu mi s-a părut că are cineva un apetit pentru cifre. În primele două luni din 2024, România s-a împrumutat 6 miliarde de euro. Datoria de acum este 170 miliarde de dolari, dar se duce spre 200 miliarde.

ADVERTISEMENT

Mai sunt țări care au asemenea datorii. Sunt împrumutate toate, dar problema nu este cu împrumutul, ci cu dobânzile. Plătim niște dobânzi uriașe. Datoria este acolo, dar ei vor dobânda”, a precizat liderul Pro România.

Victor Ponta: ”Nu înțeleg ce l-a apucat pe Nicușor Dan”

Victor Ponta s-a declarat indignat și de faptul că, timp de patru ani, Nicușor Dan nu a fost deloc vizibil, iar acum a umplut Capitala cu afișe pe care cheltuie foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT

”Nu înțeleg ce l-a apucat pe Nicușor Dan. Este peste tot. Nu l-am văzut patru ani. Costă să pui panouri în tot Bucureștiul.

Dacă am o părere proastă despre Nicușor Dan, stând în trafic, mă uit și văd un Nicușor de 20 de metri. O să zic că nu o să îl mai înjur pe Nicușor Dan?

O să mă duc să îl votez? Care este sensul?! Cei care îl votează nu îl vor vota doar pentru că îl văd pe toți pereții.

PSD-PNL poate afla într-o jumătate de oră câți bani a dat Nicușor pe tot afișajul ăsta. Eu aș pune toate afișele cu ‘Nicușor a cheltuit 200.000 ca să îi vedeți fața’. Sincer, m-aș enerva să văd”, a mai declarat fostul prim-ministru.

ADVERTISEMENT