News

Victor Ponta, declarații dure la adresa Ramonei Chiriac: ”O persoană recomandată de Iohannis într-o funcție bine plătită”

Victor Ponta a criticat decizia coaliției PSD-PNL de a deschide lista pentru europarlamentare cu Ramona Chiriac. ”Singurul scop este să asigurăm apropiaților lui Iohannis funcții”
12.03.2024 | 23:29
Victor Ponta declaratii dure la adresa Ramonei Chiriac O persoana recomandata de Iohannis intro functie bine platita
Ponta critică decizia Coaliției PSD-PNL de a o plasa pe Ramona Chiriac în fruntea listei pentru europarlamentare Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fostul premier acuză Coaliția PSD-PNL că are ca singur scop să asigure funcții bine plătite și pe termen lung apropiaților actualului președinte.

Victor Ponta, declarații dure la adresa Ramonei Chiriac

Deși admite că nu o cunoaște personal, Victor Ponta susține că Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, este recomandată de Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

”Breaking news: Coaliția a decis să pună (din nou) o persoană recomandată de Dl Iohannis într-o funcție bine plătită timp de 5 ani la Bruxelles!

Dar atunci de ce nu se face toată lista cu persoane care îndeplinesc aceste 3 condiții: să fie independente politic, alfabetizate în domeniul afacerilor europene și recomandate de Dl Iohannis?

ADVERTISEMENT

Ce are în comun Doamna Chiriac (nu o cunosc personal, dar cred ca e pregătită profesional) cu unii colegi de listă care au nevoie de translator din română în română și știu din Bruxelles doar zona Gării și terasele cu scoici și vin ieftin?

Și de ce să mai facem diferențe între politicienii aleși (care teoretic aduc voturi și răspund politic) și funcționari – să fie doar funcționari ‘independenți’ în toate pozițiile de Președinte, Miniștri, Parlamentari și Europarlamentari!

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victor Ponta (@victor.ponta)

Înțeleg că singurul scop al românilor (și implicit al Coaliției de guvernare) este să asigurăm Domnului Iohannis și apropiaților acestuia funcții bine plătite pe termen lung – dacă se poate în Euro (nu RON) și ceva case de protocol.

Să sperăm că lista ‘apropiaților’ nu e chiar așa lungă și mai rămân ceva locuri și pentru ‘activiștii’ de Partid!

ADVERTISEMENT

Singura mea nedumerire este de ce mai cheltuim bani și timp cu Alegeri Europarlamentare? Să se dea LISTA UNICĂ și noi o susținem!”, scrie Victor Ponta pe Instagram.

ADVERTISEMENT