News

Victor Ponta nu uită și nu iartă! Mesaj dur pentru președinte și Guvern: „Viața ne face mereu dreptate”

04.12.2020 | 13:28
Victor Ponta nu uita si nu iarta Mesaj dur pentru presedinte si Guvern Viata ne face mereu dreptate
ADVERTISEMENT

Victor Ponta iese la atac după ce un șofer băcăuan și-a distrus janta mașinii într-o groapă apărută pe tronsonul de 17 kilometri al Autostrăzii Moldova, inaugurat cu 24 de ore în urmă de președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, liderul Pro România amintește că în 2014, când Guvernul său tăia panglica celor 22 de kilometri din Autostrada Sibiu – Deva, „rezistenții, gușații și liberoii au urlat din rărunchi”, acuzându-l că încearcă să-și atragă votanți pentru alegerile prezidențiale de la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, în spațiul public pare să se fi așternut liniștea, susține fostul șef al Executivului, deși „oamenii își rup mașinile pe bucata deschisă în campanie”. Cei care până mai ieri nu ezitau să critice inaugurările de autostrăzi în plină campanie electorală au devenit brusc îngăduitori cu actuala putere și preferă să „molfăie la ciolanul gras aruncat de Guvern”.

Victor Ponta iese la atac după ce un șofer și-a rupt janta mașinii pe Autostrada Moldovei, inaugurată recent

Viața ne face mereu dreptate, la timpul potrivit! În Noiembrie 2014 am dat în folosință alături de Ministrul Ioan Rus 22 de kilometri din Autostrada Sibiu – Deva ! Toți “rezistenții” , toți “gușații”, toți “liberoii” au urlat din rărunchi că “Ponta inaugurează autostrăzi în campanie”!

ADVERTISEMENT

Acum, Iohannis și Orban au dat fuga să inaugureze și ei câțiva kilometri de Autostradă la Bacău și la Alba fix în ultima săptămână de campanie ( ambele segmente fiind semnate și începute de Guvernul …. Ponta!) . M-am uitat după rezistenții și gușații care strigau la mine în 2014 – acum toți aplaudau bălos și slugarnic !

În 2015, pe Autostrada Sibiu – Deva au apărut câteva probleme de execuție ( reparate ulterior de firma italiană care lucrase) – iar urlau rezistenții și gușații că “Ponta a distrus Autostrada”.

ADVERTISEMENT

Acum, la 24 de ore de la tăierea panglicii de către Iohannis și Orban , oamenii își rup mașinile pe bucata deschisă în campanie ! M-am uitat iar să văd rezistenții și gușații dacă țipă ca în 2015. Liniște! Doar molfăiau la ciolanul gras aruncat de Guvern !

În 2014 am finalizat negocierile pentru Comarnic – Brașov și am semnat cu Vinci ( Franța) – Strabag (Austria) – Aktor ( Grecia) precontractul pentru cea mai importantă lucrare rutieră – termen ferm de finalizare 2018 – Anul Centenarului !

ADVERTISEMENT

Imediat, Băsescu a făcut plângere la DNA Kovesi să ne oprească și Alina Gorghiu ( PNL) striga să reziliem contractul! Ne pregătim să intrăm în 2021 și pentru Comarnic – Brașov nu s-a făcut nici măcar un metru!

Sunt convins că tot eu voi face și această Autostradă! Cu sprijinul românilor – contra vânzătorilor, conservelor, rezistenților și gușaților! Fiți alături de mine și de PRO România în această nouă bătălie – care începe chiar Duminică, 6 Decembrie!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT