Life

Victor Slav a dat lovitura în afaceri! Vedetele Kanal D, prezente la marele eveniment!

Victor Slav și-a deschis local în București! Fostul prezentator de la Kanal D a dat lovitura într-un domeniu la care nimeni nu se aștepta.
25.06.2021 | 15:36
Victor Slav a dat lovitura in afaceri Vedetele Kanal D prezente la marele eveniment
ADVERTISEMENT

Victor Slav și-a deschis un local de fițe în Capitală de ceva timp. Acesta a organizat un eveniment la care au participat cele mai cunoscute vedete de la Kanal D, printre care și bunii săi prieteni, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță.

Fostul băiat de la meteo și-a încercat norocul în plină pandemie. A pregătit totul ca la carte până în cel mai mic detaliu. În localul său, cei care vor să petreacă momente frumoase au parte și de o terasă frumos amenajată, plină cu flori.

ADVERTISEMENT

Patronul Victor Slav oferă băuturi fine și mâncăruri alese. La deschiderea localului, Slav i-a delectat pe invitații săi cu preparate care mai de care mai speciale.

Victor Slav și-a deschis local pe Decebal, în sectorul 3 al Capitalei

Printre ele putem enumera ștrudelul cu ton sau tartarul de pește. Nu a lipsit nici somonul sau preparatul franțuzesc foie gras.

ADVERTISEMENT

Victor i-a pus pe băieți la treabă, chiar la bar. Unul din prietenii săi, Giani Kiriță a devastat totul. Acesta a preparat împreună cu Victor câteva cocktailuri, însă totul s-a transformat într-un dezastru la final.

Evident, Giani a vrut să glumească. Cazacu îl tot tachina pentru că nu îi ieșea o anumită băutură cum își propunea.

ADVERTISEMENT
victor slav
Restaurantul lui Victor Slav este situat în sectorul 3 al Capitalei. Foto: captură Kanal D

Vedetele Kanal D, prezente la momentul deschiderii

La deschiderea localului au mai participat și Raluca Bădulescu, Marian Vasilescu, Cătălin Botezatu, Ana Maria Barnoschi, Nicoleta Nucă, Mihai Mitoșeru, Costin Gheorghe, Ilinca Vandici și Gina Chirilă, printre alții.

victor slav
Vedetele Kanal D, prezente la deschiderea localului. De la stânga la dreapta, de sus în jos. 1: Victor Slav prepară cocktailuri la bar împreună cu Giani Kiriță; 2. Băiatul de la meteo, în zona cu platouri; 3. Chef Alin Barabancea prezintă câteva din preparatele culinare; 4. Raluca Bădulescu și Marian Vasilescu cântând la inaugurare. Foto: capturi Kanal D

Victor a dat și un party de ziua lui chiar în ziua marii deschideri, cu toate că aniversarea a avut loc pe 5 iunie. A vrut să profite de acest moment. A petrecut cum a știut mai bine alături de prietenii săi de la Kanal D marcând cele 41 de veri din viața lui.

ADVERTISEMENT

Unul dintre chefii pe care Slav s-a bazat pentru preparatele simandicoasa este Alin Barabancea. Acesta a explicat în reportajul realizat de echipa Teo Show cu ce fel de mâncăruri au fost serviți mesenii.

Localul Rich Vip Lounge se află în zona Decebal din sectorul 3 al Capitalei și este unul din cele mai selecte deschise în ultima perioadă în București. Numele este destul de sugestiv. Cu siguranță va fi o adevărată atracție pentru bucureșteni, mai ales că zona în care s-a deschis este una destul de vizitată de celebrități.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: