Life

Victor Slav, surprins alături de iubita lui la un eveniment. Cât de bine arată Selina

Victor Slav a fost surprins alături de iubita lui la un eveniment. Iată cât de bine arată Selina și ce ținută a ales.
09.08.2021 | 08:24
Victor Slav surprins alaturi de iubita lui la un eveniment Cat de bine arata Selina
Victor Slav, surprins alături de iubita lui la un eveniment. Cât de bine arată Selina. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Iubita lui Victor Slav este foarte discretă atunci când vine vorba de aparițiile publice. Fostul Biancăi Drăgușanu are grijă să nu-și trăiască povestea de dragoste în lumina reflectoarelor.

Cei doi au fost surprinși la un eveniment din Capitală, unde partenera lui Victor Slav, Selina, a avut o apariție de senzație. Ținuta pe care a ales-o a fost una inedită și a strălucit la evenimentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Cum arată iubita lui Victor Slav

Iubita lui Victor Slav este foarte discretă atunci când apare în public, așa cum a fost și de data aceasta. În timp ce ea a strălucit, fostul prezentator de la meteo a purtat ceva casual.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a optat pentru o ținută simplă și lejeră, alcătuită dintr-o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri.

ADVERTISEMENT

Între timp, iubita lui, Selina, a ales o rochie tip kimono de culoare bej, cu motive florale, care i-a pus perfect trupul în evidență, potrivit cancan.ro.

Machiajul Selinei a fost unul cât se poate de natural și a lăsat părul să-i cadă pe umeri în bucle lejere. Ea și Victor Slav s-au retras la o masă, fiind însoțiți de Bogdan Vlădău și de Gina Chirilă, cu care și-au petrecut timpul.

ADVERTISEMENT

Victor Slav, declarații despre partenera lui

Victor Slav este mândru de femeia cu care este împreună de doi ani. Acesta a declarat recent că iubita lui nu este o persoană care vrea să apară în public. De aceea, cei doi nu își trăiesc povestea de iubire în lumina reflectoarelor.

Fostul prezentator TV a mai spus că Selina este „un model de femeie” și îi este alături și în plan profesional, nu dpar personal.

ADVERTISEMENT

„Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina.

Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg.

Selina este un adevărat model de femeie”, a declarat Victor Slav pentru click.ro.

În plus, Victor Slav a mai declarat, pentru aceeași sursă, că Selina se înțelege foarte bine cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. Copiii sunt foarte atrași de ea, iar micuța Sofia nu face excepție.

„Da, da. Se înţeleg foarte bine. Are o atracţie fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii care vin la ea. Şi cu Sofia la fel şi pe mine mă bucură asta”, a mai declarat Victor Slav.

ADVERTISEMENT
Tags: