Life

Adevărul despre casa lui Victor Socaciu de la Cornu și împărțirea moștenirii între văduvă și copiii artistului! Exclusiv

Victor Socaciu s-a stins din viață acum două luni, lăsând în urma lui trei copii și o văduvă îndurerată, dar și discuții despre moștenire lansate de Marina Almășan.
25.02.2022 | 14:22
Adevarul despre casa lui Victor Socaciu de la Cornu si impartirea mostenirii intre vaduva si copiii artistului Exclusiv
Moștenirea lui Victor Socaciu, subiect de discuții lansate de Marina Almășan. Ce spune văduva artistului despre succesiune Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marina Almășan a lansat, de curând, în spațiul public informații cu privire la moștenirea pe care Victor Socaciu a lăsat-o în urmă. Mai mult chiar, prezentatoarea TV sugerează că înormântarea lui Victor Socaciu la Cornu, locul în care și-a dorit să fie dus chiar artistul, îl va lăsa pe cântăreț fără un mormânt îngrijit așa cum se cuvine.

”Revenind la întrebarea ta legată de casa de la Cornu,  în acest moment situaţia va fi tranşată juridic, cum e şi corect, iar dintre mine şi fiul nostru Victor, el este singurul care este, în mod legal,  “parte a problemei”. (…)

ADVERTISEMENT

Intuiesc că locuinţa noastră de vacanţă va fi vândută şi banii împărţiţi între urmaşi, iar cei ce se vor muta acolo sper să dobândească, la pachet, şi energiile fantastice ale unei iubiri petrecută acolo şi care rar îşi poate găsi egalul.

Singurul lucru care mă doare este faptul că Victor va rămâne singur în acel loc (voi repeta convingerea mea că nu cred că el şi-a dorit să-şi doarmă somnul veşnic rupt de lume şi de cei dragi) şi că nici cei dragi, nici mulţii oameni care l-au preţuit, nu vor avea posibilitatea să-l “viziteze”, lucru care s-a demonstrat, de altfel, şi la extrem de restrânsa înmormântare”, spunea Marina Almășan pentru OK Magazine.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Victor Socaciu

Victor Socaciu a lăsat în urma sa o moștenire însemnată, el reușind să câștige destul de bine de-a lungul celor aproape cinci decenii de carieră ca muzician. În plus, el a fost implicat și în politică, fiind parlamentar PSD, și beneficia și de înlesniri fiscale din calitatea sa de revoluționar.

Printre lucrurile lăsate moștenire de Victor Socaciu se numără mai multe apartamente și, normal, casa din Cornu, localitatea în care este înmormântat cântărețul. Iar cum, deja, au trecut două luni de la moartea artistului, problemele legate de succesiune au fost discutate de cei în drept, adică văduva cântărețului și copiii folkist-ului.

ADVERTISEMENT

”Sigur că am discutat de principiu cu cei 3 copii, trebuie precizat că Victor avea, totuși, trei copii, despre succesiune. Este o formalitate care trebuie îndeplinită”, ne-a spus, în exclusivitate, Brândușa Ștefan, văduva artistului.

Adevărul despre locuința de la Cornu a lui Victor Socaciu

Locuința din Cornu, cea pe care Marina Almășan o  numește ”locuința noastră de vacanță”, este, în acest moment, locuită de Brândușa Ștefan, văduva lui Victor Socaciu. În spatele gardului înalt care străjuiește proprietatea aflată nu departe de cimitirul în care se odihnește Victor Socaciu lucrurile sunt liniștite, curtea este îngrijită cu atenție, la fel ca și mormântul cântărețului.

ADVERTISEMENT

Iar când vine vorba de vânzarea casei cu pricina, Brândușa Ștefan, văduva lui Victor Socaciu, este categorică și infirmă declarațiile lansate în spațiul public de Marina Almășan. ”Nu am decis să vindem casa de la Cornu, este doar o speculație”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, văduva artistului.

socaciu
Casa din Cornu a lui Victor Socaciu Foto: Fanatik

Decizia de a nu vinde casa situată în județul Prahova vine după ce Brândușa Ștefan a discutat despre acest subiect și cu copiii lui Victor Socaciu, iar înțelegerea găsită acolo i-a permis să rămână în imobilul din Cornu.

Victor Socaciu s-a stins din viață acum două luni

Acum două luni, pe 27 decembrie 2021, Victor Socaciu înceta din viață, luând prin surprindere întreaga lume a muzicii românești. ”Ne-am internat împreună (Victor nu ar fi fost de acord altfel) pentru o intervenție minoră. Nu am avut nici o clipă sentimentul că ne vom despărți, nici eu, nici el. Ultima noastră discuție a fost legată de următorul spectacol, la care ținea morțiș să ajungem.

Din păcate, la scurt timp, starea lui s-a gravat si n-am putut face mai mult decât să rămân zi si noapte lângă el si să primesc ultima lui strângere de mână”, ne-a spus, în exclusivitate, Brândușa Ștefan, văduva artistului, despre momentul decesului cântărețului.

FANATIK a fost la mormântul lui Victor Socaciu, în cimitirul din Cornu. Locul de veci al artistului, vizitat zilnic de văduvă, este, de departe, cel mai îngrijit din cimitir și poartă amprenta gestului impresionant făcut de Brândușa Ștefan.

Victor Socaciu, patru mariaje, trei copii

Victor Socaciu a trecut prin patru mariaje, ultimul dintre acestea fiind cu Brândușa Ștefan, femeia care, acum, îngrijește cu mare atenție mormântul în care își doarme somnul de veci artistul.

Din primele trei căsătorii alte cântărețului au rezultat trei copii: Iulia, 40 de ani, fiica din căsnicia cu Doina, Alessia Ana-Maria, 33 de ani, fata lui și a Corneliei Pavlovici, și Victoraș, 23 de ani, băiatul pe care l-a avut cu realizatoarea TV Marina Almășan.

ADVERTISEMENT