Life

Victorie pentru Shakira după separarea de Pique. Artista a obținut custodia totală a copiilor și se mută la Miami

Shakira e în culmea fericirii. Celebra artistă a reușit să obțină custodia totală a copiilor săi și se pregătește să plece la Miami
09.11.2022 | 12:38
Victorie pentru Shakira dupa separarea de Pique Artista a obtinut custodia totala a copiilor si se muta la Miami
Shakira a reușit să obțină custodia totală a copiilor săi. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

După lungi tensiuni, iată că Shakira și Pique au reușit să ajungă la o înțelegere, care pare a fi total în favoarea artistei.

Shakira a obținut custodia totală a copiilor săi

La câteva luni distanță după despărțire, Shakira a reușit să obțină custodia totală a copiilor săi. Deși fotbalistul nu a fost de acord inițial cu o astfel de decizie, se pare că în final, ceva s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, artista are de gând să plece cu cei doi copii ai săi, Sasha de 7 ani și Milan de 9 ani la Miami. Informația a fost făcută publică de La Vanguardia.

Potrivit sursei citate, a fost nevoie de 12 ore de negocieri, pentru ca cei doi foști iubiți să ajungă la un astfel de acord. Înțelegerea dintre părți mai prevede însă și că Shakira va putea pleca la Miami cu cei doi copii ai săi doar după sărbători, mai exact, Gerard Pique vrea să petreacă în acest an Crăciunul, la Barcelona, cu întreaga familie.

ADVERTISEMENT

Deși inițial, fotbalistul nu a vrut să audă de o astfel de propunere, având în vedere că va sta departe de copiii săi, se pare că acesta s-a răzgândit.

Sursa citată scrie că în 2023, cei doi copii ai cuplului vor începe deja să învețe la o școală, în Miami, mai scrie La Vanguardia.

ADVERTISEMENT

Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Amintim faptul că Shakira și Pique s-au cunoscut la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud iar de atunci au fost de nedespărțit.

Totul până în acest an, când cuplul a ales să se despartă după 12 ani de relație. În ultima perioadă au tot circulat zvonuri conform cărora fotbalistul i-ar fi fost infidel artistei, iar ulterior acestea s-au și confirmat.

ADVERTISEMENT

Pique s-a și afișat cu noua sa iubită, iar Shakira a fost distrusă la acel moment, având nevoie de ajutorul unui psiholog.

Pe lângă despărțire însă, Shakira se confruntă și cu alte probleme majore. Artista a fost dată și în judecată de statul spaniol pentru fraudă, iar tatăl său se confruntă cu probleme grave de sănătate.

ADVERTISEMENT