News

Video. Caz halucinant în aeroport, doi părinți și-au abandonat copilul când au aflat că acesta are nevoie de bilet

Gest absolut inexplicabil comis de doi părinți. Aceștia și-au abandonat bebelușul pe un aeroport din Israel. Motivul: acesta nu avea bilet de avion.
01.02.2023 | 17:30
Video Caz halucinant in aeroport doi parinti siau abandonat copilul cand au aflat ca acesta are nevoie de bilet
Un copil a fost abandonat într-un aeroport. Părinții l-au părăsit după ce au aflat că acesta are nevoie de bilet de avion. Sursa foto: Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz șocant raportat în Israel face înconjurul lumii. ​Doi soți și-au abandonat copilul de doar câteva luni într-un aeroport.

Un copil a fost abandonat într-un aeroport. Părinții l-au părăsit după ce au aflat că acesta are nevoie de bilet de avion

Totul s-a întâmplat pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. În momentul în care au aflat că au nevoie de bilet de avion și pentru bebelușul lor, doi soți cu pașapoarte belgiene au luat o decizie revoltătoare.

ADVERTISEMENT

Cuplul se pregătea să se îmbarce într-un zbor către Bruxelles. Cei doi nu au apucat să achiziționeze bilet și pentru copil, iar apoi l-au lăsat pe acesta pe banda de transport a bagajelor.

Cazul, prezentat de publicațiile The Jerusalem Post și Times of Israel, a fost dat publicității de Autoritatea Aeroporturilor din Israel.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate de presa israeliană, părinții plănuiseră să ia copilul cu ei cu un zbor Ryanair către Bruxelles, dar au ajuns târziu, după ce ghișeele de check-in s-au închis.

Cei doi și-au continuat apoi drumul spre poarta de îmbarcare, așezându-se la coada pentru controlul pașapoartelor, în timp ce micuțul, într-un cărucior, a rămas abandonat.

ADVERTISEMENT

Personalul aeroportului din Israel, șocat de acest eveniment: ”Nu ne-a venit să credem că e adevărat”

Personalul Ryanair de la aeroport din Israel s-a declarat șocat de ceea ce s-a întâmplat.

”Toți angajații companiei au fost în stare de șoc. Nu am mai văzut așa ceva. Nu ne-a venit să credem că e adevărat ceea ce se petrece”, a transmis operatorul aerian.

Presa israeliană anunță că personalul aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv l-a descoperit rapid pe minor și a anunțat Poliția.

ADVERTISEMENT

Cei doi părinți inconștienți au fost reținuți de autorități pentru a lămuri situația și a da explicații pentru gestul lor.

ADVERTISEMENT
Tags: