Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video exclusiv. Ilie Năstase, atac furibund la Gigi Becali: “Metode de Evul Mediu!”

Ilie Năstase îl critică pe Gigi Becali pentru schimbările dese de antrenor şi consideră că FCSB ar avea rezultate mult mai bune, dacă ar exista stabilitate pe banca tehnică.
07.11.2022 | 13:29
Video exclusiv Ilie Nastase atac furibund la Gigi Becali Metode de Evul Mediu
Video exclusiv. Ilie Năstase, atac furibund la Gigi Becali: “Metode de evul mediu!”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 3-1 meciul împotriva Rapidului şi rămâne aproape de locurile de play-off. Echipa lui Pintilii a făcut cel mai bun meci din acest sezon, însă cu o floare nu se face primăvară şi titlul rămâne un vis îndepărtat.

Ilie Năstase, atac furibund la Gigi Becali: “Sunt metode de Evul Mediu”

Primul lider mondial din istoria tenisului, Ilie Năstase, l-a atacat pe Gigi Becali la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru schimbările dese de antrenor, care destabilizează echipa:

ADVERTISEMENT

“Este greu. La noi, imediat te ia că e vinovat antrenorul. Mai sunt vinovaţi şi jucătorii. Nu trebuie să tot schimbăm antrenorii. Ce face domnul Becali este problema lui. Sunt banii lui. Aduce pe cine vrea, schimbă pe cine vrea. 

Nu sunt de acord cu stilul acesta. Au şi oamenii ăia un antrenor, un sistem. După 2-3 meciuri, schimbi antrenorul. Dacă am schimbat, merge echipa? Trebuie să dăm şansa unui antrenor. Sunt metode de Evul Mediu.

ADVERTISEMENT

“Îmi place italianul, sincer să fiu. Este bătăios, este foarte bun coleg cu ceilalţi”

Este greu să fac pronostic, dar e şi posibilitatea ca FCSB să se bată la titlu. Campionatul, anul ăsta, este foarte disputat. Mă aşteptam la un meci mai strâns, la un meci nul. Dar dacă s-a întâmplat aşa, e şi mai bine.

Îmi place foarte mult Cordea. Îmi place italianul, sincer să fiu. Este bătăios, este foarte bun coleg cu ceilalţi. Îi încurajează pe ceilalţi. Îmi place. Mai este şi Olaru. Următorul jucător vreau să îl menţionez pe portar, Târnovanu. Cred că dacă ar avea continuitate, ar juca mai bine”, a spus Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS:

“Nasty” îi ia apărarea patronului FCSB în războiul cu MAPN: “Păi dacă nu exista Gigi Becali, Steaua era în liga a nu ştiu câta, nu?”

Pe de altă, parte, “Nasty” recunoaşte că dacă nu era Gigi Becali, Steaua ar fi dispărut prin ligile inferioare ale României, spunând că latifundiarul are meritul de a fi păstrat echipa în elita fotbalului românesc:

“Este o prostie asta cu MAPN-ul. Şi cu terenul de la Arcul de Triumf. Nu îşi au rostul. Dacă un teren este făcut, să se joace fotbal pe el. Păi dacă nu exista Gigi Becali, Steaua era în liga a nu ştiu câta, nu? Era ca Rapid acu câţiva ani sau Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Eu cred că FCSB ar trebui lăsată pe Ghencea. Şi treaba cu Steaua care nu e lăsată să joace în SuperLiga este o minciună gogonată pentru că toate echipele din provincie sunt susţinute de primării, care sunt de stat. 

De ce facem excepţie pentru Steaua? Este o nedreptate, toate echipele din provincie sunt susţinute din bani publici. Nu ştiu dacă se pot uni FCSB cu CSA Steaua. Depinde dacă se va schimba Legea Sportului. Depinde foarte mult şi de treaba asta. Nu mi se pare imposibil, totuşi”, a spus Năstase la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT