News

Video. Grav incident în Iași: polițist, filmat când lovește o femeie. Victima, bătută și la secție

Un grav incident a avut loc în județul Iași, acolo unde un polițist este filmat când lovește o femeie. Victima ar fi fost bătută, ulterior, și la secție.
11.08.2023 | 16:49
Video Grav incident in Iasi politist filmat cand loveste o femeie Victima batuta si la sectie
Polițist din Iași, filmat când lovește o femeie. Sursa foto: capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Scene de-a dreptul revoltătoare s-au petrecut, recent, în județul Iași. Un polițist a fost filmat când lovește o femeie, în public. Victima acuză faptul că a fost bătută și după ce a ajuns la secție.

Polițist din Iași, filmat când lovește o femeie

Din informațiile oferite de presa locală, incidentul a avut loc în comuna Coștuleni. Un polițist din localitate lovește cu brutalitate o femeie, iar aceasta este pusă la pământ de intensitatea agresiunii. Aceste imagini șocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

ADVERTISEMENT

Pe filmare se vede întreaga scenă, petrecută în fața unui magazin din Coștuleni. Agentul, îmbrăcat în civil, discută cu mai mulți tineri. Situația se schimbă după ce în scenă intră o femeie. Aceasta apare în fața polițistului și are o discuție aprinsă cu el.

Potrivit publicației ZiaruldeIași, fata l-ar fi scuipat pe agent. Omul legii nu a stat pe gânduri și a reacționat instant. A lovit-o în față, iar femeia a căzut la pământ. Într-o primă fază, victima a depus o plângere penală împotriva polițistului, dar a retras-o a doua zi.

ADVERTISEMENT

Tot din presa locală mai aflăm că femeia ar fi fost agresată și după acest moment. IPJ cercetează o altă acuzație a femeii. Ea reclamă că, după ce a fost dusă la postul de poliție, ar fi fost bătută și de polițiștii din patrula Secției Răducăneni.

Reacția IPJ Iași după aceste incident: ”La data de 03 august, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Costuleni, are loc un conflict între un bărbat și o femeie.

ADVERTISEMENT

Verificările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. De asemenea, conducerea IPJ Iași a dispus efectuarea de verificări cu privire la comportamentul lucrătorului aflat în timpul liber”, au precizat reprezentanţii poliţiei.

Ce relație ar fi între polițistul agresor din Iași și femeia lovită

Cazul din județul Iași este unul destul de încâlcit. Polițistul agresor și victima sa se pare că se cunosc de mai multă vreme. Între ei ar fi fost și o relație apropiată, notează publicația citată.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe agent, se pare că el este recidivist. Pentru scurt timp, a fost și șef de post la Coștuleni. În trecut, ar mai fi bătut un bărbat din Osoi. Acesta din urmă l-ar fi prins la soţia lui.

ADVERTISEMENT
Tags: