News

Video. Grav incident într-un supermarket din Capitală: bărbat bătut de trei indivizi. Agresorii, reținuți și agenții de pază, amendați. Update

Grav incident petrecut miercuri într-un supermarket din Capitală: un bărbat a fost bătut de trei indivizi. Agenții de pază au privit agresiunea fără să intervină.
21.07.2023 | 16:46
Video Grav incident intrun supermarket din Capitala barbat batut de trei indivizi Agresorii retinuti si agentii de paza amendati Update
Scandal într-un supermarket din București: un bărbat a fost agresat de mai mulți indivizi. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
21-07-2023
13:56

Agresorii bărbatului din supermarketul din Capitală au fost reținuți 24 de ore. Agenții de pază, amendați

Poliția din Capitală a anunțat primele măsuri luate împotriva persoanelor implicate în scandalul din supermarketul situat în Sectorul 3 al Capitalei. Astfel, cei trei agresori au fost reținuți pentru 24 de ore.

Nu au scăpat de sancțiuni cei doi agenți ai magazinului. Pentru că nu și-au îndeplinit atribuțiile și nu au asigurat securitatea în incinta spațiului  comercial, aceștia au fost amendați de poliție.

”Ca urmare a evenimentului din data de 19 iulie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției 13, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au extins cercetările și pentru infracțiunea de “tulburarea ordinii și liniștii publice”. Totodată, în cursul zilei de astăzi, 21 iulie 2023, față de cei 3 bărbați, bănuiți de săvârșirea faptelor, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propuneri legale.

De asemenea, polițiști din cadrul Compartimentului Sisteme de Securitate Private – Secția 13 au efectuat verificări pe linia respectării prevederilor Legii 333/2003 și au aplicat două sancțiuni contravenționale, celor doi agenți de pază, angajați ai unei societăți care asigură securitatea în supermarketul din Sectorul 3, aflați în timpul serviciului la momentul producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al poliției.

A fost scandal imens, miercuri seara, într-un supermarket din București: un bărbat a fost bătut de alți trei indivizi, sub privirile și pasivitatea agenților de pază din unitatea comercială.

Scandal într-un supermarket din București: un bărbat a fost bătut de mai mulți indivizi

Din informațiile apărute pe site-urile de socializare și confirmate ulterior de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, incidentul s-a petrecut în Sectorul 3 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Într-un magazin Lidl din cartierul Titan, o bătaie a izbucnit între un tată și trei indivizi. Pe o filmare postată pe Facebook se observă cum agresorii îl lovesc fără milă pe bărbatul mai în vârstă.

Revoltător este faptul că ambii agenți de pază prezenți în preajma bătăușilor stau și privesc impasibili. Pe videoclip se aude doar vocea unei femei care pare a încerca să calmeze spiritele.

ADVERTISEMENT

De altfel, acest lucru este confirmat de un martor al acestui conflict. Din postarea acestuia de pe Facebook aflăm și motivul care a dus la scandal. Se pare că tatăl bătut a avut de suferit pentru că s-a băgat în fața celor patru indivizi.

Bătaie în Lidl Titan, niciunul dintre oamenii de pază nu a intervenit, doar o femeie. Un tată și fiul lui au fost bătuți pentru că le-au reproșat celor patru că se bagă în față.”, a scris un bărbat pe Facebook. Acesta a publicat și o filmare care surprinde momentul.

ADVERTISEMENT

Bătaia din supermarket, raportată la poliție

Incidentul din Capitală a ajuns și în atenția poliției. Miercuri seara, la ora 8:00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 13 a fost sesizată, prin apel 112, de un agent de securitate de la supermarketul din Sectorul 3 unde a avut loc bătaia. Acesta a transmis că în incinta magazinului are loc un conflict fizic între mai mulți bărbați.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au luat legătură cu cele două persoane vătămate și au demarat verificările, pentru stabilirea situației de fapt. De asemenea, a fost solicitată prezența unui echipaj de prim-ajutor. Victimele au fost transportate la o unitate medicală, pentru îngrijiri suplimentare.

ADVERTISEMENT

În urma verificărilor preliminare efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit faptul că, cinci bărbați s-ar fi agresat fizic, în urma unui conflict anterior.

Cercetările sunt continuate de către Secția 13 Poliție, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de “amenințare” și patru infracțiuni de “lovire sau alte violențe”, anunță cei de la poliție.

ADVERTISEMENT