News

Video. Horia Ivanovici vă urează “Paște Fericit!” şi vă propune două cadouri muzicale excepționale, care vor emoționa sute de mii de români

19.04.2020 | 11:12
Video Horia Ivanovici va ureaza Paste Fericit si va propune doua cadouri muzicale exceptionale care vor emotiona sute de mii de romani
Horia Ivanovici vă urează "Paște Fericit!" şi vă propune două cadouri muzicale excepționale, care vor emoționa sute de mii de români
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii „Fan România”, le transmite tuturor românilor un mesaj de Paște, totodată un mesaj de alinare, iar pentru a aduce o bucurie în sufletele voastre vă propune două cadouri muzicale de excepție care vă vor emoționa până la lacrimi.

Două cadouri muzicale propuse de Horia Ivanovici alături de un „Paște fericit”

Horia Ivanovici v-a pregătit un cadou de Paște și anume două melodii emoționante, care vă vor alina grijile, gândurile și suferințele în aceste vremuri tulburi. Bineînțeles, cum de fiecare dată după ploaie răsare soarele, așa că melodiile vor fi exponentele revenirii noastre ca nație în viitorul apropiat. Vezi video mai jos:

ADVERTISEMENT

„Sunt Fan România, așa cum sunt convins sunteți cu toții! A venit Paștele, cea mai importantă sărbătoare creștinească, un eveniment cu totul și cu totul deosebit, care aduce în primul și în primul rând curățenie sufletească și aduce foarte multă unitate între noi toți.

Este un eveniment pe care îl simt la fel ca și voi, ca pe ceva cu totul special, ca pe ceva care vine din sufletele noastre. Și tocmai de aceea am ales acest moment de sărbătoare, chiar dacă clipele sunt mai delicate, chiar dacă avem acest hop de trecut, știți foarte bine ce se întâmplă în ultimile săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ei bine, am ales acest moment pentru a vă împărtăși niște chestiuni pe care le-am observat în aceste zile de criză, în aceste zile de izolare, o izolare care ne afectează mai mult sau mai puțin pe noi.

Am descoperit șase doctori care se pot lupta cu acest coronavirus sau cu oricare alt tip de virus. Primul doctor este soarele, al doilea este mâncarea sănătoasă, al treilea este odihna, al patrulea sportul pe care este obligatoriu să-l facem în casă, al cincilea bineînțeles familia, iar al șaselea doctor este credința.

ADVERTISEMENT

Fie în Dumnezeu, fie în tine însuți, așa cum îi dictează sufletul fiecăruia. Eu cred că acești șase doctori sunt extrem de puternici și să ne ajute să biruim coronavirusul, care sunt ferm convins că mai devreme sau mai târziu va fi învins.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale vreau să vă fac și două cadouri de suflet. Primul dintre acestea este un clip, pe care 100 de artiști români l-au conceput de-acasă, din izolare, pentru dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Este o melodie minunată care se numește Hristos a Înviat și care se va duce direct în sufletele dumneavoastră. Haideți să o ascultăm, pentru că este în primul rând o melodie a speranței, a faptului că după ploaie va veni soarele, că după rău va veni binele și până la urmă cu toții uniți vom reuși să învingem acest lucru absolut îngrozitor care s-a abătut asupra noastră, a românilor și bineînțeles a întregii planete”.

Al doilea cântec – „Imnul suferinței”

„Al doilea cadou de suflet pe care vi-l propun este tot unul muzical. Un cântec, o melodie, un strigăt de disperare până la urmă, cântecul se numește „Imnul suferinței” și aparține tinerei interprete de muzică populară Denisa Blaga.

M-am oprit asupra lui pentru că are versuri pilduitoare, este o melodie, după părerea mea sfâșâietoare, care spune totul despre criza profundă prin care trecem, spune totul despre dramatismul acestor zile, în care oamenii, pe bună dreptate, nu pot să ajungă la biserică, pentru că se află în izolare și și-ar dori atât de mult să meargă să ia lumină.

Spune despre preoții care își fac slujba singuri, izolați în bisericile lor și până la urmă vorbește de tot ceea ce ne înconjoară, despre răul care este acum și de care sunt convins că-l vom izbăvi cu bine.

„Imnul suferinței”, interpretat absolut magistral de această tânără Denisa Blaga, o să vă placă foarte mult, vă spun sincer sunt momente când parcă îți sfâșâie inima și sunt convins că o să ajungă la sufletele dumneavoastră. Haideți să-l ascultăm!”

“Hristos a-nviat!”

„Sunt Horia Ivanovici și alături de colegii mei de la FANATIK.RO vă urăm tuturor românilor din suflet Paște fericit! În primul rând, aceste urări aș vrea să ajungă către cei care sunt nevoiași, către cei care se simt singuri, către cei care poate se simt fără speranță și mai ales către cei care sunt bolnavi.

Suntem alături de ei, le urăm Paște fericit, le urăm sănătate, tot ce își doresc și le spun doar atât: vom trece cu bine și peste această încercare.

E un moment greu, e un moment delicat, dar eu cred că una peste alta vom fi uniți și vom fi puternici și până la urmă totul se va sfârși cu bine. Paște fericit și să vă dea Dumnezeu tot ce este mai bun!”

ADVERTISEMENT