News

Video. Incendiu puternic la o pensiune din Deltă. Mai multe echipaje de pompieri intervin

Este alertă în Delta Dunării. Un incendiu violent a izbucnit la o pensiune din zona Caraorman, comuna Crișan. Pompierii intervin cu mai multe echipaje.
10.11.2022 | 23:26
Video Incendiu puternic la o pensiune din Delta Mai multe echipaje de pompieri intervin
Pensiune din Deltă, cuprinsă de un incendiu devastator. Pompierii intervin cu mai multe echipaje. Sursa foto: captură Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O faimoasă pensiune din zona Deltei Dunării a fost cuprinsă, joi seara, de un puternic incendiu.

Pensiune din Deltă, cuprinsă de un incendiu devastator. Pompierii intervin cu mai multe echipaje

Din primele informații, ar fi vorba de pensiunea ”La Miluță” din Caraorman. Se pare că nu ar fi fost persoane cazate în locație, la momentul izbucnirii incendiului.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de la pompieri. Aceștia luptă cu flăcările care afectează toată pensiunea.

ADVERTISEMENT

Intervenția în zonă este una extrem de dificilă. Cei de la ISU și SMURD pot ajunge în zona incendiului doar cu ambarcațiuni.

”În acest moment intervin în zonă 15 subofițeri din cadrul ISU Tulcea. Se intervine cu 3 ambarcațiuni și un echipaj SMURD.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, din informațiile primite de la colegii din teren, nu sunt victime, însă focul arde cu intensitate în zonă.

Într-adevăr, Delta este un teren specific și un teren aparte, nu se poate interveni decât cu ambarcațiuni. În acest moment ISU Tulcea are 9 subofițeri care sunt în permanență în zonă și intervin ori de câte ori este nevoie.

ADVERTISEMENT

Prin apel la numărul unic de urgență 112 am fost anunțați și imediat s-a luat decizia de a se pleca cu cât mai multe echipaje”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Tulcea, sergent major Daniel Năstase, la Antena 3.

Foștii turiști ai pensiunii, șocați de această tragedie

În mediul online, imediat după apariția imaginilor cu pensiunea ”La Miluță” în flăcări, internauții au comentat evenimentul.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți sunt șocați de această adevărată dramă. ”Doamne ferește cum să ardă pensiunea lui nea Miluță?” / ”Vai, ce păcat. Ce nenorocire pentru proprietari”.

Un bucureștean care a fost cazat la această pensiune descrie locația ca una deosebită, cu oameni pe măsură.

”Am fost acolo în vară! Frumoasă zona! Am întâlnit o familie care administra, oameni deosebiți. Dar numai cei de acolo știu ce s-a întâmplat. Oricum păcat!! Se răscolește bătrânul Miluță în mormânt”, scrie acesta pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: