News

Video. Incident la vizita lui Klaus Iohannis la Floreasca. Ruda unui pacient a făcut scandal și i-a transmis un mesaj dur președintelui

Un incident s-a petrecut marți, la Spitalul Floreasca, în timpul vizitei lui Klaus Iohannis. Ruda unui pacient a avut mesaje dure pentru șeful statului.
29.08.2023 | 17:12
Video Incident la vizita lui Klaus Iohannis la Floreasca Ruda unui pacient a facut scandal si ia transmis un mesaj dur presedintelui
Incident la vizita lui Klaus Iohannis la Floreasca. Sursa foto: presidency.ro / Antena3.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident petrecut marți, în timpul vizitei lui Klaus Iohannis la Spitalul Floreasca din Capitală. Chiar în timp ce șeful statului oferea declarații de presă, ruda unui pacient s-a auzit pe fundal cum strigă către acesta.

Incident la vizita lui Klaus Iohannis la Floreasca

Președintele Klaus Iohannis s-a deplasat marți la Spitalul Floreasca din București. Liderul de la Cotroceni a venit la unitatea medicală pentru a vizita o parte dintre răniții de la exploziile din Crevedia de sâmbătă seară.

ADVERTISEMENT

Prima apariție publică a șefului statului după o lungă perioadă s-a încheiat cu un incident. Când mai avea de răspuns la o întrebare, Iohannis a fost bruiat de strigătele disperate ale unei femei.

Iohannis! Iohannis!…ia mâna de pe mine că îți dau un pumn în gură”, se aude pe fundal, cu câteva secunde înainte ca președintele să părăsească microfonul amplasat în fața spitalului din Capitală. VIDEO cu momentul în care femeia strigă la Klaus Iohannis: minutul 20:00.

ADVERTISEMENT

Ulterior, în fața televiziunilor prezente la fața locului, această femeie a oferit explicații pentru ieșirea ei. S-a prezentat ca fiind o rudă a unei paciente internate la Floreasca.

Aceasta a acuzat faptul că în saloanele unității sanitare sunt condiții inumane pentru pacienți și medici. Nu a ezitat să-i transmită un mesaj lui Klaus Iohannis. Ea l-a invitat pe șeful statului să petreacă și el doar două zile în salonul mamei sale.

ADVERTISEMENT

Mama are cancer și voi nu faceți nimic. Ne certați, ne umiliți, ne-ați dat afară din spital. Așteptați să vină Klaus Iohannis. Mama mea a pățit foarte multe. Veniți pe secție să vedeți ce medici sunt la ortopedie. Lucrează la 40 de grade în saloane pentru că nu funcționează sistemul de ventilație.

Umilința pe care noi o suportăm este uriașă. Sistemul de ventilație este nefuncțional, medicii intră la 10-15 grade să facă o operație, apoi intră în saloane la 40 de grade. Asistentele stau în condiții execrabile.

ADVERTISEMENT

(n.r. Ce mesaj aveți pentru domnul președinte Klaus Iohannis?, întrebarea unui reporter pentru femeia revoltată) Să stea doar două zile în salonul mamei male de la Floreasca”, a afirmat ruda pacientei.

ADVERTISEMENT