News

Condiții de coșmar întâlnite de o femeie la spitalul din Constanța: ”Nu am crezut că există așa ceva”

O femeie din Prahova povestește ce condiții de coșmar a întâlnit la spitalul Județean din Constanța, acolo unde a fost internată alături de copilul de 5 ani.
14.08.2022 | 17:08
Conditii de cosmar intalnite de o femeie la spitalul din Constanta Nu am crezut ca exista asa ceva
O mamă internată cu copilul la spitalul din Constanța reclamă condiții de coșmar. Sursa foto: colaj Fanatik / ObserbatorulPh.ro
ADVERTISEMENT

Caz revoltător reclamat de o tânără mamă la Spitalul Județean Constanța. Femeia spune că nu a crezut că poate exista așa ceva într-o unitate medicală.

O mamă internată cu copilul la spitalul din Constanța reclamă condiții de coșmar: ”Nu am crezut că există așa ceva”

Pentru o tânără mamă din Breaza (județul Prahova), concediul de pe litoral alături de copil și de soț avea să se transforme într-un coșmar prelungit.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, aceasta a ajuns cu copilul de urgență la spital. Aveau o singură soluție în apropiere: Spitalul Județean Constanța.

Întrucât starea micuțului de 5 anișori era destul de gravă, s-a decis internarea acestuia. Din acel moment, pentru cei doi avea să înceapă calvarul.

ADVERTISEMENT

Încă de la primele ore ale zilei, mama și fiul s-au lovit crunt de realitatea din sistemul medical intern. Masa de la micul dejun, deși ”masă” e un cuvânt forțat, a constat, spune femeia, dintr-o pâine prăjită și… atât.

Tânăra mamă a mai descris și condițiile revoltătoare din salon. Aici, ”aerul curat” era asigurat de aerisirea din WC-uri.

ADVERTISEMENT

”La micul dejun au venit și au pus dimineața o felie de pâine prăjită pe pachetul meu de șervețele umede. Nici măcar un șervețel de hârtie nu ne-au dat, ce să mai zic de farfurie…

Apoi, aerisirea de la WC era direcționată în salon… Nu am crezut că există așa ceva. Cum au gândit-o? Vă închipuiți cum mirosea acolo?”, reclamă femeia, conform ObservatorulPh.ro.

ADVERTISEMENT

Femeia se mai plânge că nici măcar suport de perfuzie nu exista în saloane. Asistentele legau stativul de pat cu o mânușă chirurgicală.

”Am stat de vorbă cu asistentele. Toate ridicau din umeri. Cică nu s-a făcut niciodată nimic în acel spital decât când au apărut reclamații în presă. Scrieți și voi și poate ajunge la ei și mai fac ceva pe-acolo”, mai spune prahoveanca.

Spitalul din Constanța nu avea nici medicamente

Potrivit spuselor prahovencei, și medicamentele erau un lux pentru Spitalul Județean din Constanța.

”Pe tot parcursul celor două zile și o noapte de internare, tot tratamentul medicamentos a fost cumpărat de părinți, deoarece în spital nu aveau nimic. A, ba da. Au avut Dexa, ser fiziologic și mănușă ca să lege bățul de pat..”, rememorează femeia.

Aceasta nu a mai rezistat, iar după două zile s-a externat la cerere, pe semnătură.

ADVERTISEMENT
Tags: