News

Video. Medicii i-au mai dat 24 de ore de trăit după infecţia cu coronavirus. Momentul emoţionant în care tânărul cu sindromul Down îşi reîntâlneşte mama

20.04.2020 | 16:05
Video Medicii iau mai dat 24 de ore de trait dupa infectia cu coronavirus Momentul emotionant in care tanarul cu sindromul Down isi reintalneste mama
ADVERTISEMENT

Ben McCafferty, în vârstă de 34 de ani, a trecut printr-o mare cumpănă. Bărbatul care suferă şi de sindromul Down a fost diagnosticat cu COVID-19. El a avut o formă severă a bolii şi i s-au mai dat 24 de ore de trăit. Însă, cu toate acestea, el a învins coronavirusul şi a putut să se întoarcă la familie.

Video emoţionant! Un bărbat care suferă de sindromul Down şi căruia i s-au mai dat 24 de ore de viaţă a învins coronavirusul

Bărbatul a fost externat de la Spitalul din Bradford la două săptămâni după ce a contractat coronavirusul. Momentul emoţionant în care tânărul s-a întors alături de familie a fost filmat şi a devenit viral, scriu cei de la Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Mama, Di Margerison, a stat alături de Ben încă din prima noapte în care acesta a fost internat. Nu a putut să rămână însă lângă el din cauza restricţiilor privind răspândirea coronavirusului, iar revederea a fost emoţionantă.

VEZI VIDEO AICI

Tatăl său vitreg a spus: “Acum o săptămână nu ne aşteptam să supravieţuiască. Ni s-a spus că procentul de supravieţuire este foarte scăzut. Dar cu ajutorul pe care l-a avut, a reuşit să treacă şi peste asta.     

ADVERTISEMENT

Aşteaptă cu nerăbdare să plece acasă şi să îşi vadă mama”, a spus Neil, tatăl vitreg al bărbatului.

“Nu credeam că va rezista. A fost cea mai lungă perioadă în care am fost despărţiţi vreodată”

Karen Dawber, una dintre asistentele medicale de la spitalul din Bradford a declarat că nu se aştepta ca Ben să supravieţuiască şi recunoaşte că i s-au mai dat 24 de ore să trăiască. Însă, organismul a rezistat şi a înfruntat virusul.

ADVERTISEMENT

Ben a ieşit într-un cor de aplauze pe uşa spitalului din Bradford după ce le-a mulţumit cadrelor medicale pentru grija pe care au avut-o pentru el.

Mama lui Ben, Di Margerison a vorbit pentru Yorshire Evening Post despre acest caz: “Nu credeam că va rezista. A fost cea mai lungă perioadă în care am fost despărţiţi vreodată. Grija pe care a primit-o la spital i-a salvat viaţa”.

ADVERTISEMENT

În Marea Britanie, numărul infecţiilor cu noul coronavirus creşte alarmant. Au fost confirmate 121.173 de cazuri şi numărul celor care au decedat este de 16.095 până în acest moment.

 

 

 

ADVERTISEMENT