News

Video. Momentul în care elevul din Târgu Mureș, care și-a bătut profesoara, a fost încătușat. A amenințat-o pe femeie cu moartea

Apar noi detalii despre elevul din Târgu Mureș, care și-a bătut profesoara. Băiatul de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore.
12.03.2024 | 14:43
Video Momentul in care elevul din Targu Mures care sia batut profesoara a fost incatusat A amenintato pe femeie cu moartea
Elevul din Târgu Mureș, care și-a bătut profesoara, încătușat. colaj Fanatik/ Foto punctul.ro
ADVERTISEMENT

Video. Momentul în care elevul din Târgu Mureș, care și-a bătut profesoara, a fost încătușat. Imaginile au fost filmate chiar de colegii tânărului, martori la întregul incident care a șocat întreaga țară.

Elevul din Târgu Mureș, care și-a bătut profesoara, a amenințat cadrul didactic cu moartea

Apar noi detalii în cazul elevului agresiv din Târgu Mureș, care și-a lovit diriginta. Băiatul, în vârstă de 15 ani, a ajuns la sediul poliției de două ori în aceeași zi. Prima dată, oamenii legii au fost chemați la fața locului, deoarece elevul a avut un comportament neadecvat.

ADVERTISEMENT

În timpul orelor, băiatul s-a urcat pe un dulap și a arătat gesturi obscene profesoarei. Pentru că avea un comportament agresiv, inclusiv față de polițiști, aceștia au fost nevoiți să îl imobilizeze și să îl ducă la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș.

A fost amendat cu 500 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. La poliție a fost chemată și mama minorului, fiind informată cu privire la incidentul în care a fost implicat fiul ei.

ADVERTISEMENT

Însă, băiatul nu s-a potolit. Ba chiar, pentru că a fost amendat, s-a hotărât să se întoarcă la școală și să se răzbune. Astfel, la nici trei ore de la primul incident, elevul de 15 ani a intrat în unitatea de învățământ și a agresat-o pe profesoară.

Băiatul a fost reținut pentru 24 de ore

Femeia a fost lovită cu pumnii și picioarele de, chiar în timp ce elevul era însoțit de mama sa. Mai mult, înainte să reacționeze violent, băiatul a amenințat cadrul didactic cu moartea. Polițiștii au fost din nou chemați să intervină.

ADVERTISEMENT

A fost încătușat și dus la audieri, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore. Conform polițiștilor, elevul de 15 ani a fost testat pentru a se afla dacă era sub influența substanțelor interzise, însă rezultatul a fost negativ.

„Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în vederea executării măsurii. Precizăm faptul că tânărul a fost testat cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISEMENT

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, au transmis polițiștii din Mureș, conform presei locale.

ADVERTISEMENT