News

Video. Muncitor din Galați, filmat în timp ce îl învață pe un coleg nepalez cum să fure benzină

Un muncitor român din Galați îl învață pe un coleg nepalez cum să fure benzină de la locul de muncă. Filmarea a ajuns în online, iar conaționalul nostru a fost data afară.
27.08.2021 | 10:53
Video Muncitor din Galati filmat in timp ce il invata pe un coleg nepalez cum sa fure benzina
ADVERTISEMENT

Un muncitor din Galați s-a remarcat în mediul virtual  după ce i-a predat lecții unui coleg nepalez despre cum să fure benzină de la locul de muncă.

Într-o filmare apărută pe YouTube, conaționalul nostru pare extrem de priceput în tainele sustragerii de combustibil de la utilajele cu care lucrează.

ADVERTISEMENT

Deși a ajuns ”vedetă” în online, românul a avut de plătit un preț maxim pentru acest lucru: a fost data afară!

Un muncitor român din Galați îl învață pe un coleg nepalez cum să fure combustibil

Gălățeanul din imagini, care lucrează la serviciul de Gospodărie Urbană din oraș, îi explică unui coleg nepalez cum ar trebui să fure benzina pentru un ban în plus, dar și pentru a-și scurta programul de muncă.

ADVERTISEMENT

Pas cu pas, într-o engleză extrem de rudimentară, românul îi arată nepalezului cum să extragă benzină din motocoasele pe care le folosesc la muncă, fără a fi prins.

Incidentul din orașul de la malul Dunării a avut loc zilele trecute. Pe filmare se aude cum angajatul de la societatea Gospodărire Urbană, care îngrijeşte spaţiile verzi din oraşul Galaţi, îi explică cetățeanului din Nepal cum poate fura benzină.

ADVERTISEMENT

”Când rămâi fără benzină pe sector, nu mai e de muncă. Înțelegi acum? Îi explici că e benzina mică, nicio problemă. Fără muncă!”, se aude cum bărbatul îi explică nepalezului ”regulile”.

Iată fragmente din dialogul celor doi muncitori:

  • Muncitor român: No problem, no problem, and benzina sector you speak, you no work.
  • Muncitor nepalez: Director, no problem?
  • Muncitor român: You understand, speak, no work … little benzin, no problem
  • Muncitor nepalez: You take this one home, you sell, you want more monney?”
ADVERTISEMENT

Conducerea societății Gospodărire Urbană s-a autosesizat

Imaginile cu lecțiile de furt ale românului au ajuns și la conducerea instituției. Bărbatul a fost prins în flagrant cu 10 litri de benzină în rucsac.

Compania unde acesta este angajat a chemat Poliția, care l-a cercetat disciplinar pe bărbat şi ulterior acesta a fost dat afară.

L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină Am chemat polița, a fost cercetat disciplinar și a fost dat afară. Era un angajat vechi” , a declarat Dragoș Magearu, directorul Gospodărire Urbană, scrie Digi24.

ADVERTISEMENT