News

Video – Petrecere cu manele și artificii în fața Penitenciarului Gherla. Nevestele deținuților au făcut spectacol

Deținuții de la Penitenciarul Gherla au avut parte de o petrecere surpriză de Revelion, pusă la cale de soții și neveste.
02.01.2023 | 20:21
Video  Petrecere cu manele si artificii in fata Penitenciarului Gherla Nevestele detinutilor au facut spectacol
Petrecere la penitenciar în Gherla. Foto: Gherla Info
ADVERTISEMENT

Supărate că nu au fost lăsate să-și viziteze iubiții după gratii și, probabil, să petreacă Anul Nou împreună, femeile s-au dichisit și au pus la cale o petrecere în fața penitenciarului.

Petrecere la Penitenciarul Gherla de Revelion

”Înarmate” cu boxe, acestea au pus manele la câțiva metri de geamurile penitenciarului, pentru a-i face pe bărbații iubiți să se simtă mai bine în trecerea dintre ani. Îmbrăcate elegant, femeile au dansat pe manele aproape de gardul instituției.

ADVERTISEMENT

Potrivit Gherla Info, nu au lipsit artificiile de la cheful improvizat de iubitele și nevestele pușcăriașilor. Manelele lui Dani Mocanu au fost nelipsite de la ”chef” și au avut inclusiv un mesaj subliminal pentru cei închiși, precum și pentru ”dușmanii” lor:

M-ați băgat în închisoare, nu am să va iert vreodată
Vin și mă răzbun, chiar de mai întru o dată
Nici o închisoare nu o să mă potolească
Când mă eliberez o să fiu teroarea voastră

ADVERTISEMENT

V-ați pus împotriva mea, nici nu știți în ce intrat
Răzbunarea nu o opriți cu o mie de mascați
Vin acasă și va arăt ce mi-am pus în gând
Va nenorocesc pe toți și mă întorc râzând

Angajații penitenciarului nu au părut deranjați de această petrecere surpriză și le-au permis femeilor să facă gălăgie timp de două ore după miezul nopții, în timp ce trecătorii ”salutau” prin claxoane gestul.

ADVERTISEMENT

În luna decembrie, reprezentanții penitenciarului din Gherla anunțau că se va construi un nou pavilion pentru 300 de deținuți. Pe lângă acesta un atelier de tâmplărie va fi transformat în bloc alimentar, pentru a le asigura deținuților o viață mai bună.

”Lucrările sunt finanțate de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Justiției – Administrația Națională a Penitenciarelor – Penitenciarul Gherla și prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin programul PNCIPS”, transmit autoritățile.

ADVERTISEMENT

Realizarea obiectivelor de investiții va permite respectarea unor norme și directive europene care prevăd că fiecare deținut trebuie să beneficieze de 4 metri pătrați, asta în contextul intenției Curții Europene a Drepturilor Omului.

ADVERTISEMENT
Tags: