Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video reportaj savuros cu fanii moldoveni: „Îs stelist, da’ am ținut cu Botoșaniu’!” Video exclusiv

Peste 5000 de spectatori au asistat la partida dintre FC Botoșani și FCSB. După meciul din Moldova, fanii au avut mai multe comentarii savuroase.
02.12.2022 | 13:28
Video reportaj savuros cu fanii moldoveni Is stelist da am tinut cu Botosaniu Video exclusiv
Video reportaj savuros cu fanii moldoveni: „Is stelist, da' am ținut cu Botoșaniu’!”
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță după pauza prilejuită de debutul Campionatului Mondial din Qatar și, printre multe alte subiecte, a fost dezbătută și victoria FCSB-ului din restanța cu FC Botoșani, scor 3-2.

Toată Moldova, stelistă la meciul FC Botoșani – FCSB 2-3

Stadionul din Botoșani a fost cu asalt de suporteri, la primul meci al lui Leo Strizu în calitate de antrenor principal al roș-albaștrilor. După meci, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate de salariu are tehnicianul.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a prezentat un video reportaj savuros cu suporterii veniți în număr mare la stadion să vadă restanța din etapa cu numărul 6 a SuperLiga.

„Cine e cel mai bun să câștige. Sper să câștigăm. 2-1 pentru FC Botoșani”, a fost pronosticul unui moldovean optimist. Alt fan s-a ținut însă de glume înaintea partidei: „Steaua câștigă sigur. Noi suntem steliști. 2-0! La pauză? 1-0 pentru Botoșani!”.

ADVERTISEMENT

Un alt suporter nu i-a dat nicio șansă echipei lui Mihai Ciobanu. „Cred că Steaua o să câștige. Având în vedere prospețimea lotului și noul antrenor, cred că Steaua o să câștige. 2,3-0”, a spus fanul pesimist.

„FCSB e echipa mea de suflet”

Roș-albaștrii s-au impus cu 3-2 și s-au instalat pe locul 5, cu 29 de puncte. Deși era evident că marea majoritate a venit să o vadă la lucru pe FCSB, au fost și suporteri împărțiți.

ADVERTISEMENT

Au fost însă și fani care au venit la stadion doar pentru FCSB, iar la final s-au bucurat teribil. „A fost foarte frumos. Așteptam să câștige FCSB, echipa mea de suflet. Mă așteptam să câștige cu 3-0”, a declarat stelistul.

VEZI VIDEO MAI JOS

Alții au fost împărțiți: „Dacă vă spun, nu mă credeți. Am venit de la București să… Mi se împarte inima în două. Și cu Botoșani și cu FCSB”.

ADVERTISEMENT

Cireașa de pe tort a pus-o un moldovean simpatic, care a recunoscut că e stelist înfocat, dar, de această dată, și-a dorit să câștige FC Botoșani.

„Am ținut cu gazda. Îs stelist, da am ținut cu Botoșaniu astăzi. Nu cred că prinde play-off-ul. Anul ăsta să scape de retrogradare. Au plecat jucători, antrenor nu s-a adus”, a declarat fanul simpatic.

ADVERTISEMENT