Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dumitru Dragomir și Sorin Cârțu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 2 decembrie 2022. Analiza restanței FC Botoșani – FCSB cu Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin

Vineri, 2 decembrie, începând cu ora 10:30, Horia Ivanovici revine live la emisiunea Fanatik SuperLiga alături de invitații Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin.
02.12.2022 | 10:40
Dumitru Dragomir si Sorin Cartu la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici vineri 2 decembrie 2022 Analiza restantei FC Botosani  FCSB cu Banel Nicolita Robert Nita si Andrei Vochin
Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 2 decembrie 2022, ora 10:30. Informații despre cele mai tari dueluri alături de Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

SuperLiga a revenit, iar odată cu ea s-a întors și cea mai spectaculoasă emisiune de sport din media românească. Vineri, 2 decembrie, de la ora 10:30, vă invităm să urmăriți o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, unde vom analiza atât etapele restante ale celor de la Universitatea Craiova, CFR Cluj și FCSB, dar vom prefața și superduelurile programate în weekend în etapa a 19-a din primul eșalon al fotbalului românesc.

Cele mai tari meciuri din campionatul românesc la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vineri, 2 decembrie 2022. Detalii de ultimă oră, show și exclusivități

Vineri, 2 decembrie 2022, cu începere de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI vom analiza rezultatele meciurilor restante ale celor de la Universitatea Craiova, CFR Cluj și FCSB, dar vom prefața și derby-ul craiovean alături de cele mai încinse meciuri ale etapei a 19-a.

ADVERTISEMENT

Pentru că standardul este ridicat avem alături parteneri pe măsură. Împreună cu noi este SUPERBET, sponsorul principal, în timp ce sponsorul premium Aqua Carpatica ne va menține într-o formă de zile mari.

Asigurați-vă că aveți la îndemână tableta, laptopul sau telefonul, puneți-vă la dispoziție o conexiune bună de internet și participați alături de noi vineri, 2 decembrie, începând cu ora 10:30 la o nouă ediție de top a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fiți aproape de noi pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de Youtube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO PE YOUTUBE INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE VINERI, 02 DECEMBRIE 2022

Invitați de gală la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin vor fi prezenți în platou vineri, 2 decembrie 2022

Fiți pregătiți pentru un show garantat, vineri, 2 decembrie, într-o nouă ediție de gală a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cu invitați prestigioși, precum Bănel Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin care vă vor oferi detalii extravagante despre tot ce mișcă în fotbalul românesc.

Veți lua la cunoștință clar și precis despre cele mai tari exclusivități, așa cum s-a întâmplat și în edițiile anterioare de top ale emisiunii când am aflat despre intențiile lui Adrian Mititelu înainte de jocul cu Universitatea Craiova, despre ofertele pentru Florinel Coman sau despre felul în care Gigi Becali face echipa la FCSB.

ADVERTISEMENT

Abonați-vă acum la canalul nostru de Youtube, dați Like paginii noastre de Facebook sau pur și simplu accesați site-ul FANATIK.RO pentru a urmări FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din media românească.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU INTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI DE VINERI, 02 DECEMBRIE 2022

Mai mult decât atât, aveți șansa să dați lovitura la pariuri dacă veți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA pentru că în cadrul emisiunii este programată rubrica „Fabrica de cote by Superbet”, care vă pune la dispoziție cele mai tentante și atrăgătoare cote din săptămâna fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Să facem show! Vineri, 2 decembrie 2022, de la ora 10:30, fiți alături de noi pe laptop, tabletă, telefon sau orice device cu o conexiune bună la internet. Este singurul mod prin care nu puteți rata cele mai tari informații din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT