Fotbal international

VIDEO. Şumudică se pregăteşte pentru derby-ul cu Fener: “Ne dau 6 puncte dacă îi batem?”

UPDATE, 27 octombrie, ora 19:33 / Marius Şumudică a vorbit după victoria chinuită din Cupa Turciei, 2-1, Yeşil Bursa din Liga 3 spunând că s-a bucurat că nu s-a ajuns în prelungiri:  "Acest...
27.10.2017 | 19:38
VIDEO Sumudica se pregateste pentru derbyul cu Fener Ne dau 6 puncte daca ii batem
ADVERTISEMENT

UPDATE, 27 octombrie, ora 19:33 / Marius Şumudică a vorbit după victoria chinuită din Cupa Turciei, 2-1, Yeşil Bursa din Liga 3 spunând că s-a bucurat că nu s-a ajuns în prelungiri:  “Acest tip de meci este dificil. A fost dificil pentru noi, a fost dificil să ne concentrăm. Ştiam că jucăm în faţa unei echipe de liga a 3-a. S-a făcut 1-1, am făcut schimbari, am riscat şi am reuşit să înscriem. Ar fi fost foarte rău pentru noi să se ajungă în prelungiri, jucătorii ar fi fost şi mai obosiţi. Felicit adversarul şi îi doresc succes”, a spus Şumi.

Românul a vorbit şi despre derby-ul de luni cu Fenerbahce: Va fi foarte dificil, jucăm în faţa unei echipe mari. Va fi însă un meci ca oricare altul din campionat, nu primim 6 sau 9 puncte dacă îi batem pe cei puternic. Ambele echipe joacă pentru 3 puncte. Dacă vom câştiga nu primim 6 puncte. Este un meci normal, ca toate celelalte”  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

ADVERTISEMENT

UPDATE, 26 octombrie, 23:10 / Gabriel Torje şi Cristian Tănase au marcat câte un gol în partida pe care echipa Karabukspor a câştigat-o, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Keciorengucu, din liga a treia. Torje a deschis scorul în minutul 29, iar Tănase a înschis tabela în minutul 64. Torje şi Gheorghe Grozav au fost titular, iar Tănase şi Paul Papp au început pe banca de rezerve. Românii au fost schimbaţi între ei în repriza secundă, Grozav cu Tănase în minutul 60 şi Torje cu Papp în minutul 65.

Tehnicianul Marius Şumudică are un sezon foarte bun cu Kayserispor în campionatul turc, dar astăzi a fost foarte aproape de o mare ruşine. Kayserispor a întâlnit în deplasare formaţia Yeşil Bursa, din liga a patra, într-un meci pentru calificarea în faza grupelor Cupei Turciei. Şumudică a decia menajarea mai multor titulari, dar ar fi putut să plătească scump pentru această decizie.

ADVERTISEMENT

Kayserispor s-a calificat după un gol marcat la ultima fază de rezerva Deniz Turuc, care intrase pe teren în repriza secundă în locul brazilianului Fernando Boldrin. Trupa lui Marius Şumudică deschisese scorul prin ghanezul Asamoah Gyan, în minutul 44, dar s-a văzut egalată de formţia din liga a patra după golul înscris de Kadir Turhan, în minutul 63.

Şumudică nu i-a folosit pe Lung şi Săpunaru

Antrenorul Marius Şumudică l-a păstrat pe banca de rezerve pe portarul Silviu Lung, iar pe fundaşul Cristian Săpunaru nici nu a fost convocat pentru această întâlnire. În schimb, fostul tehnician al Astrei Giurgiu l-a folosit pe postul de fundaş dreapta pe portughezul Tiago Lopes, adus în vară de la CFR Cluj. Yeşil Bursa se află pe locul 16 într-una dintre seriile ligii a patra.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a fost numit în această vară la Kayserispor şi mutarea este una de bun augur pentru ambele părţi, formaţia turcă fiind pe locul patru. Kayserispor a adunat 17 puncte în prima ligă turcă, la fel ca şi echipele de pe locurile doi şi trei, Goztepe Izmir şi Akhişar Beledyiespor. Echipa lui Iasmin Latovlevici, Galatasaray Istanbul este lider, cu 23 de puncte.