News

Video. Un consilier local din Prahova, beat la ședință. Bărbatul, trimis acasă cu Poliția

Scandal monstru la o ședință de Consiliu Local în Prahova, unde un consilier local a venit în stare de ebrietate la sediu pentru a vota proiectele de pe ordinea de zi.
30.06.2022 | 09:39
Video Un consilier local din Prahova beat la sedinta Barbatul trimis acasa cu Politia
Un consilier a venit beat la ședința de Consiliu din Prahova. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ceilalți consilieri au solicitat intervenția unui echipaj de poliție, care a ajuns la Primărie imediat după ce consilierul a părăsit de bunăvoie clădirea.

Un consilier a venit beat la ședință, în Prahova

“Nu există aşa ceva! El a consumat alcool, nu are de ce să stea cu noi în sală. Domnule preşedinte, este sub influenţa alcoolului. Nu ai ce să cauţi cu noi în sală!”, a răbufnit un consilier local.

ADVERTISEMENT

Liniștea ședinței de Consiliul Local din Târșoru Vechi a fost tulburată de un consilier care a apărut beat în rândul colegilor săi consilieri, potrivit Observatornews.ro.

Oamenii nu au tolerat situația și i-au cerut liberalului Constantin Ungureanu, consilierul în cauză, să părăsească sala, iar voturile sale să fie anulate.

ADVERTISEMENT

Domnule preşedinte, să ştiţi că, potrivit regulamentului, dumneavoastră trebuie să luaţi măsuri şi dacă nu se remediază, va trebui să-l daţi afară. Ştiţi foarte bine”, au răbufnit consilierii.

”Se va remedia”, le-a replicat președintele ședinței de consiliu, în speranța că cetățeanul turmentat va fi calmat.

ADVERTISEMENT

”Dacă va continua, sunteţi obligat să-l daţi afară”, au replicat ceilalți consilieri, stresați de modul în care colegul din PNL se comporta.

Cu toate acestea, consilierul PNL a continuat să deranjeze ședința, ieșind din sală de câteva ori pentru a vorbi la telefon.

ADVERTISEMENT

”Dumnealui a depus un jurământ, cu mâna pe Biblie, la începutul mandatului: că va vota în interesul cetăţeanului. Cum? Sub influența alcoolului? E absurd”, au răbufnit consilierii, din nou.

Ungureanu a fost scos din sală de un coleg de ședință, însă s-a întors pentru a vota ultimul punct de pe ordinea de zi. Între timp, un consilier local a sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție. Până când oamenii legii au ajuns la Primărie, consilierul problematic a plecat acasă, cel mai probabil speriat de consecințele faptelor sale.

ADVERTISEMENT
Tags: