Sport

Video viral! Gestul făcut de jucătorii lui Real la intrarea pe terenul lui Manchester City

O cameră de supraveghere de la stadionul lui Manchester City a înregistrat gestul făcut de jucătorii lui Real Madrid înainte de antrenament.
17.04.2024 | 15:00
Video viral Gestul facut de jucatorii lui Real la intrarea pe terenul lui Manchester City
Ce au făcut jucătorii lui Real Madrid la Manchester City acasă. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Real Madrid s-au antrenat ieri pe terenul celor de la Manchester City înainte de returul din Champions League. Cele două formații au făcut egal pe Bernabeu, scor 3-3.

Video viral! Gestul făcut de jucătorii lui Real la intrarea pe terenul lui Manchester City

Un mic montaj al înregistrărilor făcute de o cameră de supraveghere de pe stadionul lui Manchester City cu jucătorii lui Real Madrid a făcut ca un videoclip să devină viral.

ADVERTISEMENT

Gestul făcut de elevii lui Carlo Ancelotti i-a surprins pe fanii celor două formații. Suporterii au fost încântați să vadă că starurile de pe Bernabeu au făcut tot posibilul să nu calce emblema de pe jos a echipei de pe Etihad.

Înainte să iasă la antrenament pe terenul formației din Premier League, Vinicius, Bellingham și compania au evitat să calce pe stema lui Manchester City.

ADVERTISEMENT

Lucru care necesită atenție și intenție în același timp, deoarece emblema este pusă fix în fața ușilor și este dificil de evitat. Acest lucru denotă mult respect pe care jucătorii lui Real îl arată adversarilor din Champions League.

De ce nu calcă jucătorii pe stemele echipelor de fotbal?

Nu există o regulă în acest sens, însă jucătorii obișnuiesc să facă acest lucru în semn de respect pentru acel club, în mod special pentru cel pe care îl reprezintă.

ADVERTISEMENT

Sunt mulți fotbaliști care au arătat acest lucru atât pentru echipele lor, dar și pentru cele mai mari rivale. Luis Suárez, Dani Alves, Antoine Griezmann, Erling Haaland sunt doar câteva nume care au ținut și țin cont de această practică.

În alte ocazii, camerele i-au surprins pe din nou pe jucătorii lui Real Madrid. Jude Bellingham a evitat să calce pe emblema celor de la Atletico Madrid, iar Vinicius Junior a sărit peste stema echipei sale, riscând chiar să se accidenteze.

ADVERTISEMENT

Ancelotti, încrezător că Real poate să pună probleme formației lui Guardiola pe Etihad

“Nimic nu-mi ia somnul. Dacă mănânc prea mult în seara asta, s-ar putea să nu dorm bine. Suntem bine și nimic nu ne ia asta. Dacă ne uităm la toate statisticile, fiecare poate să le privească cum vrea. Sunt făcute pentru a fi depășite. Sunt multe în care Real Madrid nu câștigase niciodată și apoi a făcut-o.

Nu trebuie să ne uităm la trecut, ci doar la meciul de mâine. Trebuie să luptăm și să avem încredere. Rezultatul a fost egal, mai sunt 90 de minute și totul se poate întâmpla. Avem încredere că deținem calitatăți care le pot genera probleme”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit celor de la Marca.

“Real Madrid are prima șansă”

“Trebuie să înțelegeți că aceasta este impresia din exterior (n.r. că Real Madrid e favorită să se califice în semifinale). Eu nu pariez niciodată și nu merg la casele de pariuri. Ceea ce știu este că suntem Real Madrid. Este mai mult decât un sentiment.

Am vorbit cu câțiva dintre băieți despre eșecul de anul trecut (n.r. Real Madrid a fost învinsă în Anglia cu 0-4 de Manchester City). I-a afectat foarte mult. Am avut și eu înfrângeri grele. Toți suntem profesioniști și avem încredere!”, au fost cuvintele lui Jude Bellingham înainte de returul cu Manchester City.

ADVERTISEMENT