Fotbal intern

Viitorul Constanţa spulberă Astra şi obţine prima victorie a campiontului! Gabi Iancu, omul meciului. Video

26.09.2020 | 23:26
Viitorul Constanta spulbera Astra si obtine prima victorie a campiontului Gabi Iancu omul meciului Video
ADVERTISEMENT

Viitorul a învins fără drept de apel Astra Giurgiu cu scorul de 4-1 şi obţine prima victorie din Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon. Gabi Iancu a fost cel mai bun om al constănţenilor, la câteva zile după ce şi-a prelungit contractul.

Ruben de la Barrera poate răsufla uşurat după această victorie, fiind sub presiune după începutul modest de sezon al Viitorului. Echipa ibericului s-a dezlănţuit în faţa Astrei, o echipă fără niciun orizont.

ADVERTISEMENT

Pentru Astra Giurgiu se anunţă un sezon foarte dificil, în condiţiile în care echipa care nu a ratat până acum play-off-ul în Casa Pariurilor Liga 1 nu a reuşit nicio victorie în primele 5 etape şi este “lanterna” campionatului.

Viitorul – Astra Giurgiu 4-1 (Iancu, 13, 59, Luckassen 20, Măţan 39 / Alibec 63 pen.) VEZI VIDEO

Min. 63: GOOOL Astra! Denis Alibec transformă o lovitură de pedeapsă

Min. 59: GOOOOOOL Viitorul! Gabi Iancu reuşeşte dubla în acest meci

Min. 39: GOOOOOOL Viitorul! Măţan înscrie cu un şut plasat şi echipa lui Ruben de la Barrera face o repriză perfectă

ADVERTISEMENT

Min. 20: GOOOOOOOOL Viitorul! Luckassen majorează avantajul şi Astra e groggy.

Min. 13: GOOOOOOL Viitorul! Măţan are o incursiune superbă în banda stângă şi trimite o pasă în centru la Iancu. Atacantul a preluat şi a trimis în vinclu

Start de meci la Ovidiu!

Echipele de start: 

FC VIITORUL: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiță, Dussaut – Ciobanu, Gaztanaga, Matei – Iancu, Luckassen, Mățan

ADVERTISEMENT

Rezerve: Căbuz, Dobrosavlevici, Georgescu, Casap, Castaneda, de Nooijer, Bodisteanu, Ganea

Antrenor: Ruben de la Barrera

ASTRA GIURGIU: Lazar – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Seto, Crepulja, Zaharia – Răduț, Fatai, Alibec

Rezerve: Popa, Dandea, Gheorghe, Șerban, Stahl, Merloi, Riza

Antrenor: Bogdan Andone

Viitorul Constanţa – Astra Giurgiu Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Viitorul Constanţa – Astra Giurgiu se joacă sâmbătă, 26 septembrie, de la la ora 21:30, pe stadionul din Ovidiu, în etapa a cincea din prima fivizie şi este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La Astra situaţia e destul de tensionată, cu jucători care au de primit mai multe salarii restante şi care vor să plece. Acesta este şi motivul pentru care cei cinci fotbalişti solicitaţi ca împrumut de Gigi Becalipentru meciul cu Slovan Liberec au spus nu, pentru a nu rămâne blocaţi apoi la echipa din Giurgiu.

Denis Alibec a ratat din nou o plecare în străinătate

Internaţionalul Denis Alibec a ratat transferul fie la Ferencvaros fie la Gaziantepspor şi este un butoi de pulbere în timp ce altă vedetă din lotul alb-negrilor, Costică Budescu, rămâne indisponibil, gurile rele susţinând că şi între el şi conducerea clubului ar exista un conflict.

La Viitorul mare semn de întrebare este legat de cât va mai avea răbdare Gică Hagi cu antrenorul spaniol, pentru că multă lume aşteaptă ca Regele să revină pe bancă pentru a redresa situaţia.

Constănţenii i-au dat drumul lui Louis Munteanu şi au prelungit cu alţi şase jucători

Constănţenii au mai adus un spaniol şi au prelungit contractele lui Ghiţă, Boboc, Iancu, Dussaut, Ganea, Măţan , însă i-au drumul lui Louis Munteanu către Fiorentina.

Casele de pariuri acordă prima şansă Viitorului, care a primit cota 1,70 faţă de 4,60 cât are Astra, însă nu ar fi deloc exclus să avem genul de meci în care marchează ambele formaţii.

 

ADVERTISEMENT