Life

Vila de 100 de mii de euro a Mariei Andria a luat foc. De la ce a izbucnit incendiul: ”M-am speriat”

Maria Andria a trecut prin momente cumplite. Vila sa de 100 de mii de euro a luat foc. Declarațiile vedetei despre incendiu.
08.11.2022 | 00:47
Vila de 100 de mii de euro a Mariei Andria a luat foc De la ce a izbucnit incendiul Mam speriat
Ce spune Maria Andria despre incendiul de la vila sa. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Maria Andria a trecut prin momente de spaimă în aceste zile. Noua sa vilă, în valoare de 100 de mii de euro, și pe care a achiziționat-o împreună cu logodnicul ei, a luat foc.

Incendiu în noua vilă a Mariei Andria. Vedeta și logodnicul ei au cumpărat-o cu 100 de mii de euro

Maria Andria spune că nu și-a imaginat că va trece printr-o astfel de situație atunci când s-a mutat în vila impozantă. Ea și logodnicul ei sunt cazați la un hotel acum și au făcut demersurile necesare pentru a-și recupera banii.

ADVERTISEMENT

Totul ar fi pornit din cauza unor prize defecte ale locuinței. Artista cu origini elene este nevoită să-și caute o altă casă, în urma incendiului.

”Noi ne-am cumpărat o casă. (…) Casa avea probleme cu prizele și noi nu cunoșteam chestia asta. A luat foc acolo. (…) M-am speriat. (…)

ADVERTISEMENT

Eu aveam apa aia acolo și am aruncat-o. (n.r. peste foc). (…) 10.000 de euro (n.r. atât costă reparațiile) foarte mulți bani, noi nu știam că era problema asta.

A cerut înapoi banii (n.r. logodnicul ei). Sunt foarte mulți bani să spargă pereții. (…) Acum căutăm în altă parte, suntem la hotel”, a declarat Maria Andria la Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Cine este iubitul Mariei Andria. Bărbatul a cerut-o de soție

Maria Andria este o artistă originară din Grecia, dar a reușit de-a lungul timpului să obțină celebritatea și în România. În plan sentimental, după mai multe relații eșuate, blondina pare că și-a găsit din nou fericirea în brațele altui bărbat.

În prezent, vedeta este logodită cu un individ bogat și se pregătesc de nuntă. Până la marele eveniment, cei doi se bucură din plin de vacanțe scumpe, iar următoarea destinație este Disneyland Paris.

ADVERTISEMENT

Potrivit Spynews, Maria Andria și-a dorit de mai multă vreme să ajungă la Disneyland, dar nu a avut cu cine să meargă. Pe lângă muzică, blondina s-ar mai ocupa și cu tunderea animalelor de companie.

ADVERTISEMENT
Tags: