Life

Vila lui Irinel Columbeanu, scoată la vânzare. Suma exorbitantă cerută de actualul proprietar

19.10.2020 | 16:08
Vila lui Irinel Columbeanu scoata la vanzare Suma exorbitanta ceruta de actualul proprietar
Vila lui Irinel Columbeanu, scoată la vânzare. Suma exorbitantă cerută de actualul proprietar. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Palatul de la Izvorani deținut până nu de mult de fostul milionar în euro, Irinel Columbeanu, a fost scos la vânzare de noul proprietar. Vila somptuoasă executată silit de către bănci în urma datoriilor acumulate de fostul soț al Monicăi Gabor poate fi achiziționată cu o sumă impresionantă.

Casa cu 15 dormitoare, piscină, grădină și ponton propriu poate fi cumpărată mobilată și utilată complet. Vila se vinde cu toate obiectele de artă, inclusiv tablourile pictate de cântăreața Anna Lesko și sculptura lui Sabin Bălașa intitulată „Echilibru”.

ADVERTISEMENT

Mai exact, casa în care a locuit ani buni Irinel Columbeanu a fost scoasă la vânzare cu suma exorbitantă de 3,9 milioane de euro, însă poate fi și închiriată până își găsește un proprietar nou. Așadar, vila de la Izvorani se închiriază cu 15.000 de euro pe lună.

Casa de la Izvorani deținută în trecut de Irinel Columbeanu se vinde. Cât costă

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcție. 15 dormitoare cu baie și dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară și exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională.

ADVERTISEMENT

Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locație de evenimente”, se arată în anunțul unei agenții imobiliare unde apare scoasă la vânzare fosta locuință a omului de afaceri.

Site-ul agenției care vinde proprietăți de lux a publicat numeroase fotografii din vila în care Irinel Columbeanu a locuit înainte să piardă tot. Imobilul nu-i mai aparține de câțiva ani buni afaceristului, fostul milionar în euro locuind de aproximativ 2 ani în chirie într-un apartament cu două camere.

ADVERTISEMENT

Se pare că vila de la Izvorani nu mai este în proprietatea fostului om de afaceri din anul 2012, în prezent neștiindu-se în posesia cui a intrat. Actualul proprietar este ținut secret, nefiind divulgat nici de agenția de imobiliare care a scos imobilul la vânzare.

„Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aș vrea să fie marketată drept «palatul de la Izvorani», mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

Imobilul arată foarte bine, este spațios și se poate închiria pentru prețul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulțumesc!”, a confirmat Eduard Mircea Uzunov, președintele agenției imobiliare care vinde fosta reședință a lui Irinel Columbeanu, notează click.ro.

ADVERTISEMENT