Sport

„Submarinul galben” scufundă Bavaria! „Villarreal a lovit fulgerător, Bayern a trăit o seară amară în Liga Campionilor”

Firesc, șocul produs de eliminarea lui Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 1-1 cu Villarreal, ocupă spații largi în presa internațională, și este comentată intens în social media.
13.04.2022 | 00:52
Submarinul galben scufunda Bavaria Villarreal a lovit fulgerator Bayern a trait o seara amara in Liga Campionilor
”Eliminare frustrantă”, a titrat Bild după eliminarea lui Bayern Munchen.
ADVERTISEMENT

Villarreal a eliminat-o pe Juventus la Torino în optimile de finală, iar acum, grație reușitei rezervei Samuel Chukwueze, face același lucru și cu Bayern Munchen, chiar la ea acasă.

”Bayern, eliminare frustrantă”, scrie Bild

Pentru Bild, eliminarea bavarezilor este frustrantă. Lucru probat de un joc de cuvinte care deschide rubrica de fotbal a paginii web a cotidianului.

ADVERTISEMENT

”Bayern este scufundat de submarinul galben în ultimul moment! După înfrângerea cu 1-0 din prima manșă, campioana record a trăit o seară de Ligii Campionilor foarte amară.

Și, după o remiză 1-1 pe Allianz Arena, a fost eliminată de outsider-ul absolut”, scriu jurnaliștii germani în deschiderea comentariului dedicat meciului.

ADVERTISEMENT

SofaSccore se limitează la a scoate în evidență un fapt statistic. Și anume faptul că Villarreal este doar a doua echipă care a primit un singur gol în două meciuri de la formația germană în ultimele 8 sezoane. Precedenta performanță i-a aparținut lui Liverpool, în stagiunea 2018-19.

În timp ce SportBible titrează: ”Villarreal o elimină pe Bayern Munchen din Liga Campionilor, haideți să respectăm numele lui Unai Emery”.

ADVERTISEMENT

Și presa britanică, evident, a tratat eliminarea șoc a bavarezilor. Însă cu titluri mai echilibrate, poate și pentru că nu a fost implicată o formație din Insulă.

”Unai Emery creează un șoc imens în Liga Campionilor, Villarreal elimină pe Bayern Munchen”, a titrat The Telegraph.

ADVERTISEMENT

În timp ce Independent a scris: ”Golul din final al lui Samuel Chukwueze o trimite pe Villarreal în semifinalele Ligii Campionilor”. Versiunea irlandeză a titrat: ”Șoc uriaș în Liga Campionilor, după ce Villarreal lovește fulgerător pentru a o elimina pe Bayern Munchen”.

Spaniolii sunt în extaz

Firesc, jurnaliștii spanioli sunt în extaz după calificarea lui Villarreal. Marca, spre exemplu, a titrat ”Villarreal este scris cu litere de aur” și continuă: ”Calificare istorică a submarinului în semifinala Ligii Campionilor după remiza împotriva lui Bayern pe Allianz Arena”.

În timp ce AS precizează: ”Villarreal o torpilează pe Bayern în 87’… deja în semifinale”. Iar în subtitlu scrie că ”Un gol al lui Samu Chukwueze, în minutul 87, îi oferă submarinului o calificare istorică în semifinalele Ligii Campionilor pentru a doua oară în istoria sa”.

Postări virale pe twitter după ce Villarreal a eliminat pe Bayern Munchen

Pe twitter, o mulțime de comentarii după șocul produs de Villarreal. Iar donkangkaos postează modul în care Chukwueze, autorul golului împotriva lui Bayern, dansează în vestiar. Un film de 14 secunde care are peste 300.000 de vizualizări.

Și Goal a postat pe Twitter o imagine cu șanse mari de a deveni virală.

În timp ce un alt utilizator al acestei rețele sociale scoate în evidență un alt aspect extrem de interesant: ”Un club care nu ar fi fost nicicând initat în Super League tocmai le-a eliminat pe Juventus și Bayern München. Iubesc acest lucru”.

Și, cu siguranță, lucrurile nu se vor opri aici. Cu atât mai mult cu cât Bayern Munchen era una dintre echipele creditate cu șanse mari de a obține din nou trofeul.

ADVERTISEMENT