ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Vin banii spaniolilor la Dinamo! Restanțele jucătorilor vor fi plătite vineri. Exclusiv

Autor: Diana Flintoacă | 27.08.2020 | 18:35
Vin banii spaniolilor la Dinamo! Restanțele jucătorilor vor fi plătite vineri. Exclusiv
Vin banii spaniolilor la Dinamo! Restanțele jucătorilor vor fi plătite vineri (sursă foto: sportpictures.eu)

Pablo Cortacero a preluat clubul din Ștefan cel Mare acum două săptămâni, a stat două zile în București și apoi a plecat în Spania pentru a se ocupa de afacerile sale.

ADVERTISEMENT

Noul acționar majoritar al câinilor se va întoarce în România la finalul acestei săptămâni sau cel târziu la începutul săptămânii viitoare. Atunci va fi prezentată întreaga echipă care va conduce Dinamo.

Și ușor, ușor, vin și banii la echipă. Luni în conturile clubului au intrat 50.000 de euro prin care s-a plătit datoria de 28.000 de euro către Primăria Capitalei pentru meciul cu FCSB din februarie și din restul banilor s-a plătit închirierea Arenei Naționale pentru meciul cu Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Vin banii de la spanioli. Restanțele jucătorilor vor fi plătite mâine

Mai rămân datoriile către angajați și jucători. Una dintre condițiile pe care Cosmin Contra le-a pus când a semnat contractul cu Dinamo a fost să aibă fotbaliști mulțumiți!

Adică plătiți la timp. Și cum în ultima vreme nici vorbă de așa ceva, din informațiile FANATIK spaniolii au virat astăzi 250.000 de euro care trebuie să intre mâine în conturile clubului și imediat se vor face plățile către jucătorii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

De când a preluat clubul Cortacero a făcut câteva mutări concrete – l-a impus pe Rufo Collado director sportiv, renunțând la Ionel Dănciulescu, a mutat meciurile echipei pe Arena Națională, a înființat echipa a doua a clubului, ieri Cosmin Contra a semnat contractul de antrenor principal și până acum au fost aduși și trei jucători, Vlad Achim, închizătorul polonez Janusz Gol, urmând să fie anunțat și transferul atacantului Adam Nemec, care a semnat înțelegerea pe un an cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Promisiune înainte de meciul cu Hermannstadt

2 luni și 3 săptămâni au restanțe dinamoviștii în acest moment. Și dacă calculăm și cele două luni de izolare când au fost plătiți cu doar 500 de euro lunar de la stat, practic situația financiară a celor cu salarii mici este una foarte proastă!

ADVERTISEMENT

Spaniolii le-au promis jucătorilor săptămâna trecută că acest lucru se va termina de acum înainte. Să se concentreze pe meciul cu Hermannstadt, care s-a terminat 1-1, și să nu-și mai facă griji în privința banilor pentru că de acum înainte nu vor mai fi întârzieri salariale la echipa din Ștefan cel Mare.

  • 300.000 de euro au virat spaniolii în această săptămână în conturile clubului
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!